SNIMITE SVOJE PESME, NEMOJTE NAŠE DA ČAČKATE! Maja Marijana progovorila o problemima na estradi, ovo više ne želi da krije!
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Maja Marijana, prisetila se situacije u kojoj se tokom snimanja albuma našla. Naime, imala je ozbiljne zdravstvene tegobe.

- Eto, jedna moja pesma snimljena je 1994. godine, ja sam tada imala hronični laringitis, zato što sam pevala skoro svakog dana i grlo nije više moglo da izdrži, tri, četiri meseca sam primala koktel injekcija, a to su užasno bolne injekcije, meni su suze išle, da bih mogla da snimim taj album - pričala je Maja u jednoj emisiji, a potom se osvrnula na mlade pevače koji presnimavaju pesme starijih kolega - rekla je pevačica.

- Morala sam da snimim album, ali sam morala i da odmaram i u tom periodu nisam imala nastupe, to je bilo 1994. godine i sad zamisli da dođe neko i da presnimi tu moju pesmu, a ja kad god slušam tu pesmu ja se setim tog mog laringitisa, mojih suza i mojih koktel injekcija. Ja kažem: "Snimite svoje pesme, nemojte naše da čačkate - kaže Marijana.

Podsetimo, povodom 30. godina karijere Maja Marijana rešila je da napravila novi potez i svoju publiku obraduje spotovima za stare pesme.

OGLASIO SE RTS POVODOM ODLASKA VODITELJKE! Javni servis ovako komentariše otkaz Olivere Jovićević!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
KoBra

24.02.2022 07:43

A ko si ti? Za razliku od tebe Marijana je pevačica kojoj je bog dao glas i sto bi drugi trebali da prepevavaju njene pesme koje ce ostati trajno da se slusaju.. Dobro i kaze, neka snimaju svoje pesme!

VBG

24.02.2022 13:51

Ona sama nije u stanju da snimi nove pesme nego ce praviti nove spotove za stare pesme! I takva ostalima prosipa pamet?!