SRAM TE BILO, PRODAJEŠ NOŠENE GAĆE OD 1000DIN! Milica Dabović pokrenula lavinu negativnih komentara zbog ove fotografije i napravila haos na društvenim mrežama
Foto: Printscreen/instagram

Prodaja polovnih stvari na društvenim mrežama izaziva podeljene komentare, ali Milica Dabović ne odustaje od ovog načina zarade.

I dok je jedni hvale što na pošten način zarađuje ne bi li obezbedila novac kako za sebe tako i za dete, drugi joj na prilično grub način sugerišu da tako nešto "nije dostojno" uspešne košarkašice.

I poslednja objava ovog tipa izazvala je burne komentare, a jedan Tviteraš nije čudu mogao da se načudi zbog onoga što Milica prodaje.

SRAM TE BILO, PRODAJEŠ NOŠENE GAĆE OD 1000DIN! Milica Dabović pokrenula lavinu negativnih komentara zbog ove fotografije i napravila haos na društvenim mrežama

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Čekajte, je l' ja to dobro vidim ili ova prodaje polovne, iskuđane gaće za kupanje, i to za 1.000 dinara?! O, majko... - bio je jedan od komentara koji je zaparao oči njenim fanovima.

- Au, nema dalje", "grozno", "šta je vas briga šta žena prodaje ako nećete da kupite?!", "nekome ko ne može da priušti i polovno je odlično", "bolje i ovo nego da ima OnlyFans ili da se prostituiše - nizali su se komentari.

Potsetimo, Milica Dabović je Srpska košarkašica koja je bila kapiten ženske reprezentacije i predvodila je Srbiju na Evropsko i a potom i Svetsko prvenstvo. Javnost je ostala šokirana kad je odjeknula vest da je bila fizički zlostavljana od strane bivšeg dečka Šime Šiklić Simona.

PEVAČICA OGOLILA DUŠU! Zlata Petrović ispričala potresne detalje iz svog detinjstva: Svog oca sam upoznala u 20. godini, ali ne znam da li je moj biološki otac!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Seka

12.02.2022 10:32

Ona je bas jadna ako nema drugog nacina da zaradi pare. Cudno da je bas niko nece da ne zaposli kao pomocnog trenera ili sl. a na sva usta se hvali kako je bila odlicna kosarkasica

Stojan

12.02.2022 15:08

A tek ova jadnica,srozala se pjandura na dno,pa nadji seszro neki posao.Koga zanimas ti tako oronula i tvoje fotke,ravna ko daska,uzas