A SAMO ŠTO SU SE PRESELILI NA DEDINJE! Bogdana i Veljko novom odlukom šokirali Cecu, pevačica se taman navikla na njih, a oni odlaze!
Foto: Printscreen/instagram

Bogdana Veljko Ražnatović preselili su se iz Titela u porodičnu vilu u Ljutice Bogdana, a sada je došlo do potpunog obrta

Bogdana i Veljko Ražnatović po rođenju sina Željka, svoj su život potpuno skockali u porodičnoj kući u Titelu, koju je Bogdana nakon udaje dobila u miraz. Ceca im je pomogla u opremanju doma, ali je odluka Bogdane i Veljka Ražnatovića o životu daleko od očiju javnosti brzo dobila nešto drugačiji tok.

Naime, iako se javno ne eksponiraju i život u Titelu im je neizmerno prijao, Veljko je potpisao ugovor sa "Crvenom zvezdom", a Željko bi uskoro trebalo da pođe u vrtić, tako da je par odlučio da je trenutak da se vrate pod okrilje Cecinog doma.

Foto: Printscreen/instagram

 

Od ove odluke mladog para prošlo je svega nekoliko meseci. Ceca je bila oduševljena što njen unuk trčkara po kući i svuda se čuje smeh jer je porodica ponovo na okupu. Međutim, odluka Bogdane i Veljka Ražnatovića ponovo ju je iznenadila.

- Njima je sa Cecom super, imaju pomoć i oko Željka, slažu se super, ali Veljko i Bogdana ipak žele svoj mir. Iako je vila velika i oni za sebe imaju ceo sprat, rešili su da kupe stan i žive potpuno samostalno. Ceci je veoma žao, posebno zbog unuka, sa kojim obožava da provodi vreme, ali ih razume i dala im je podršku - otkriva izvor za "Star".

- Oni ne žure sa kupovinom stana, već prate i pažljivo biraju mesto. Bogdani je jako bitno da imaju blizu neki park i da je malo mirnije zbog deteta - zaključuje izvor, dodavši da im je Anastasija svesrdno preporučila kompleks na Dorćolu u kome su ona i Đole nedavno kupili stan i otpočeli zajednički život.

DRAGAN KOJIĆ KEBA ODLAZI U PENZIJU! Kraj karijere za poznatog pevača, mikrofon kači o klin!?

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading