NEKRETNINU JE NAKON RAZVODA OSTAVILA BIVŠEM MUŽU! Ovo je stan voditeljke "Slagalice" iz kog se iselila sa troje dece, a jedan detalj posebno rastužuje!
Foto: Printscreen/instagram

Dom Marije Veljković, u kome do nedavno idila nikada nije bila narušena, za svega nekoliko meseci prvo je postao teren za kompromis supružnika koji su neko vreme uprkos pokrenutoj brakorazvodnoj parnici, morali da žive pod istim krovom, a zatim je dečija graja potpuno utihnula. Marija Veljković sa decom se iselila.

U porodičnom stanu na Dorćolu Marija Veljković i Milan Milovanović živeli su zajedno sa svoje troje dece, uprkos pokrenutoj brakorazvodnoj parnici.

NEKRETNINU JE NAKON RAZVODA OSTAVILA BIVŠEM MUŽU! Ovo je stan voditeljke

Printscreen

 

Cilj voditeljke i arhitekte bio je da njihovo troje dece shvati da će čak i kada se rastanu njima oni uvek biti mama i tata.

Dom Marije Veljković i Milana Milovanovića za supružnike koji još nisu zvanično razvedeni bio je mesto kompromisa, a za mališane bio je i ostaće oaza ljubavi.

NEKRETNINU JE NAKON RAZVODA OSTAVILA BIVŠEM MUŽU! Ovo je stan voditeljke

Printscreen

 

Ušuškan, funkcionalan i topao stan, osmišljen je tako da svakom članu porodice u njemu bude prijatno, a mališani imaju, svako svoj omiljeni kutak.

Često je voditeljka na Instagramu objaviljivala fotografije sa decom iz njihovog doma.

Podsetimo, voditeljka je otkrila da se preselila sa decom i da je njen bivši muž ostao u zajedničkom stanu.

- Trebalo nam je vreme da bismo se organizovali. On je ostao u našem stanu, a ja sam se sa decom i kučetom preselila u svoj devojački, u kome nisam bila od 2009. godine. Nije lako, ali nastaviš život - rekla je ona.

OBUZELA JE TUGA ZBOG SRAMNE PRESUDE ŠABANOVOM UBICI! Šaulići doneli vežnu odluku, Ilda otkrila sve detalje, a Goca je glavni okidač!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading