TREBALO BI DA BUDEM STROŽIJA! Popularna pevačica otkrila kako se ponaša u braku, šta joj smeta, a ono što je mužu imala da poruči će vas tek zabezeknuti!
Foto: Ivana Savić

U jednoj od emisija gostovala je Ana Bebić, pevačica, koja je svoje početke imala u talent šou "Operacija Trijumf".

Ana je otkrila kako provodi slobodne dane i kada ne mora da peva.

- Najviše volim da se naspavam, svi zajedno ustanemo, doručkujemo, volim da provodim vreme sa porodicom. Fokusirala sam se na pevanje, ali evo baš nedavno sam upisala kurs šivenja, pa sam se malo bacila i u te vode. Treniram, viđam se sa prijatelja, sredim kuću, trudim se koliko-toliko iskoristim slobodno vreme, kao i svi ostali ljudi, ništa spektakularno - priča pevačica.

TREBALO BI DA BUDEM STROŽIJA! Popularna pevačica otkrila kako se ponaša u braku, šta joj smeta, a ono što je mužu imala da poruči će vas tek zabezeknuti!

Printscreen

 

Bebićeva je u braku sa suprugom Ivanom Đolićem od 2017. godine, s kojim ima sinove Matiju i Andriju, a sada otkriva da li stroga kao majka.

- Kako kad, zavisi od raspoloženja. Ako sam dobro rasoložena, znam da budem sota mirna i blaga, ali kada ustanem na levu nogu - jadni oni! Šalu na stranu, ne mogu da kažem sam baš stroga, volela bih da sam malo strožija. Mislim da smo deci malo previše svega dozvolili i čim nije po njihovom odmah ne valja! Generalno mislim da bi trebalo da budem strožija, ali ću tu ulogu rado prepustiti svom suprugu - zaključuje Ana.

JOŠ JEDNA DISKVALIFIKACIJA U ZVEZDAMA GRANDA! Takmičarka se nije pojavila na snimanju, Saša doneo momentalnu odluku, a ovo je razlog

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading