UDALA SE ANA BUČEVIĆ! Motivaciona govornica rekla "DA" bratu Maje Nikolić, evo kako su izgledali na venčanju (FOTO)
Printscreen

Brat pevačice Maje Nikolić, Marko Nikolić, oženio se, a romantične prizore sa glamurozne proslave je njegova sestra objavila na svom Instagram profilu.

Maja je vidno raspoložena snimala mladence, a očigledno da je prezadovoljna snajkom, budući da ju je u više navrata tokom ceremonije usnimila uz lavinu hvalospeva.

UDALA SE ANA BUČEVIĆ! Motivaciona govornica rekla

Printscreen

 

Naime, radi se o spisateljici i motivacionoj govornici, Ani Bučević, kojom je javnost širom regiona oduševljena, a kojoj je ovo treći brak.

Ana Bučević razvela se 2019. godine od supruga Saše Dvornika, a buran razlaz ovog para privukao je veliku pažnju javnosti, budući da su tada izneli mnoge detalje njihovog odnosa. Ona je bila i optužena da se bavi nadrilekarstvom.

UDALA SE ANA BUČEVIĆ! Motivaciona govornica rekla

Printscreen

 

- Dobro došla Ana draga, ljubavi, dobro nam došla u porodicu! Danas sam najsrećnija na svetu! Nikada nisam prisustvovala romantičnijem zavetu ljubavi i zahvalna sam što smo duhovne sestre, rod, ljubav za ceo život i više od života! 10 god te slušam i pratim tvoj rad i sada si konačno moja duša. Od danas imam i rodjenu sestru - napisala je Maja na Instagramu.

Marko je muzičar, više od 20 godina živi i radi u Beču. Razveden je kao i Ana, a iz prethodnog braka ima troje dece.

BILI SU TO DANI LUDOSTI! Danijela podelila nikad viđenu fotografiju sa Dinom Dvornikom, a lokacija sve raspametila! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading