MARKO JE IZBAČEN IZ BARA! Takmičar se pozdravio sa cimerima, pa otvorio dušu, naveo ko mu je najgora i najbolja osoba u rijalitiju!
Kurir televizija

Marko Tošić izbačen je iz rijalitija "Bar" odlukom publike, koja mu nije dala dovoljan broj glasova da nastavi takmičenje. Nije razočaran i nije mu krivo zbog toga, kaže on u razgovoru za Kurir koji smo vodili s njim neposredno nakon izlaska iz šoua.

Pored sumiranja utisaka, s Markom smo pričali i o ostalim takmičarima, planovima za dalje i tome kako on vidi nastavak rijalitija "Bar".

- Nije me iznenadio otkaz. Znao sam da sam meta za ispadanje posle Sofija Une, jer smo nas dvoje bili u dobrim odnosima. Ostrvili su se na mene zbog prijateljstva s njom, ali to je okej. Ovo je bila samo igra, idemo dalje. Uopšte mi nije krivo što idem kući, jer s nekim ljudima stvarno više nisam mogao, svega mi je bilo previše. I publika je videla da je meni dosta svega i da želim da idem napolje. Hvala im što su me izbacili. Imam život i van rijalitija kojim sam zadovoljan - rekao je Marko.

MARKO JE IZBAČEN IZ BARA! Takmičar se pozdravio sa cimerima, pa otvorio dušu, naveo ko mu je najgora i najbolja osoba u rijalitiju!

Kurir televizija

 

Na pitanje ko mu je od cimera najviše smetao Marko je odgovorio:

-  Sanja. S njom u spoljnom svetu ne bih mogao da provedem nimalo vremena. Loš je čovek i alkoholičarka. Ona je sve što ne volim kod neke osobe. I Ivan je počeo da me živcira u poslednje vreme. Potencirao je samo svoj dobar fizički izgled. To rade ljudi koji nemaju nijedan drugi kvalitet u životu. Sve mu se svodi na to telo koje je izvajao - pričao je on.

Kada je trebalo da odabere ko mu je od cimera najviše prijao Marko je istakao:

- Dejana i Ksenija, ona je baš zabavan lik. Dejani sam oprostio minus na nominaciji, bio je opravdan. Ona će mi najviše nedostajati kad budem izašao, družićemo se - ispričao je Marko.

Tošić je dao i svoj sud o tome ko su najveće "glumice"u Baru.

-  Sanja i Ksenija. Ona je veoma dobra osoba, ali ponekad želi da prikaže sebe kao agresivnu devojku i svađalicu, što nije. Davor je isto okej lik - nastavlja Marko.

Na pitanje da li je lažno plakao pred kamerama, on ističe:

- Nikad nisam bio u situaciji da budem zatvoren s nepoznatim ljudima toliko dugo. Sve je to za mene bilo previše. Sestra mi je rekla da ja nisam za ovaj format, jer da bih uspeo, treba da budem ološ, a ja to nisam. Ovde sam bio okružen ološima. Dosta sam i izdržao ovde, pola rijalitija je već prošlo. Sve sam doživljavao previše emocionaln - bio je iskren.

MARKO JE IZBAČEN IZ BARA! Takmičar se pozdravio sa cimerima, pa otvorio dušu, naveo ko mu je najgora i najbolja osoba u rijalitiju!

Kurir televizija

 

Na pitanje ko će pobediti, Marko je dodao:

Najveći ološ sigurno, mada bih ja voleo da pobedi Dejana. Svaki moj glas napolju će biti za nju - kazao je Marko.

Za kraj Marko je zaključio:

Da posetim porodicu, malo se odmorim i nađem posao. Ovde sam se odmorio, sad mora da se radi - zaključuje Marko.

URLA I BESNI NA SVENA! Darko u Baru kontroliše svaki korak svog sina jer pokušava da ga spase

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading