IZVAJANO TELO! Kuma Ane Ivanović se pohvalila na društvenim mrežama, godinama  vešto čuva sve tajne o slavnoj teniserki!
Foto: Printscreen/instagram

Miroslava Najdanovski tri puta je predstavljala Srbiju na „Olimpijskim igrama“. Rođena je pre 34 godine u Zrenjaninu, a bila je i jedna od naših najuspešnijih plivačica, međutim, javnost je pamti i kao kumu bivše teniserke Ane Ivanović.

IZVAJANO TELO! Kuma Ane Ivanović se pohvalila na društvenim mrežama, godinama  vešto čuva sve tajne o slavnoj teniserki!

EPA-EFE/FILIP SINGER

 

Naime, kada je nekadašnja teniska zvezda 2016. godine u Veneciji izgovarala sudbonosno „da“ Bastijanu Švajnštajgeru, svedok joj je bila upravo Minja Najdanovski. Ni jedna ni druga ne govore previše o svom kumstvu i prijateljstvu i taj zavet ćutanja nikada nisu prekršile. Inače, počele su intenzivnije da se druže tokom „Olimpijskih igara“ u Pekingu na kojima su obe učestvovale.

 

 

Bivša plivačica na „Instagramu“ ponekad objavi fotografiju koja „odaje“ ako ne vreme, onda bar mesto gde su se našle. Pošto Ana tek povremeno svrati u Beograd da poseti porodicu, viđaju se uglavnom u inostranstvu. Tako smo nailazili na njihove zajedničke slike iz različitih svetskih destinacija i metropola kao što su Njujork ili Čikago, u kome je Ana neko vreme živela sa Bastijanom.

Na popularnoj društvenoj mreži možemo da vidimo i da je Anina kuma jedna izuzetno zgodna žena.

Uostalom, to nije ništa čudno ‒ ipak je Miroslava provela dobar deo života u bazenu, a plivanje je sport koji savršeno kleše telo.

TREBA VIŠE DA POŠTUJU STARIJE KOLEGE! Jašar Ahmedovski progovorio o porocima, pa otkrio na šta najviše troši novac

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading