DOBRO RAZMISLI! Pevačica žestoko odbrusila voditelju, on joj odmah zapretio ovime!
Alo

Ivana Bogićević, koja se proslavila učešćem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", napravila je pometnju kada se posvađala sa voditeljem emisije u kojoj je gostovala.

Naravno, sve je izgledalo kao da se šale, ali mnogi bi mogli da shvate njegove reči veoma ozbiljno.

Sve je počelo od toga što je Tihomir rekao Ivani da podseća na Merilin Monro.

- Tako me u poslednje vreme i oslovljavanju, srpska Merilin Monro - otkrila je Ivana, a zatim ju je voditelj upitao da li će prethodnu godinu pamtiti po nekom frajeru.

Z. K. Munja

 

- Kakav frajer? Mani me frajera! Je l’ mora svaki put kad dođem u emisiju da ti mene pitaš da li ga ima, da li me frajeri gledaju? Pusti frajere - poručila mu je, ali se Tihomir tu nije zaustavio.

- Vidi kakva si mačka, kako ljudi da ne primećuju, ne razumem - rekao je, a pevačica mu odbrusila: 

- Ti si kao neka rodbina koja stalno pita kad ćeš da se udaš!

Nakon njenog odgovora, voditelj "Grand parade" ju je pitao kako ide naziv njenog prvenca, a kada je odgovorila „Ljubav i sloboda“, uhvatio ju je za ruku, ispratio do scene i poručio:

Printscreen

 

- Evo ti sloboda, pa ti sad razmisli kad ću ponovo da te zovem i kad ćeš ponovo da dođeš u emisiju!

Podsetimo, Ivana je nedavno priznala da ne može da se odbrani od udvarača, ali da joj uglavnom prilaze muškarci koji joj se ne sviđaju.

- Bolje da ti ne otvaram poruke, sramota je šta sve šalju. Hoće svi da me žene, nude mi kako će da me vode tamo, vamo samo da se udam za njih - ispričala je Ivana.

PRIJAVILI SU ME BEZ MOG ZNANJA! Oglasila se Goca Tržan nakon što je njeno ime osvanulo na spisku za predstavnika Evrovizije!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading