URNEBESAN KAO I UVEK! Andrija Milošević je hit na internetu dok pokušava da nasmeje svoju trudnu suprugu!
Foto: Printscreen/instagram

Znamo da je Andrija Milošević neko ko ne prestaje da animira svoju suprugu. U jednom od tih pokušaja, Andrijin vic nije nasmejao Aleksandru, te je ignorisala njegov pokušaj da bude duhovit i odmah mu "kritikovala" frizuru.

- Dolazi pijanac kući, razvaljen, čeka ga žena ljuta. On u odelu, bio na nekoj proslavi, ovde puder, ovde po faci šljokce, karmin... Ova p****** i kaže: Varaš me, majmune, varaš me, sram te bilo! Videćeš ti za ovo! S kojom si bio? - počeo je Andrija vic.

URNEBESAN KAO I UVEK! Andrija Milošević je hit na internetu dok pokušava da nasmeje svoju trudnu suprugu!

Photomaster

 

- On kaže: Nisam bio, nisam nigde bio, nisam ništa uradio, kaže ona: Kako nisi?, on kaže: Veruj mi, nisma te varao, kaže ona: Pa kako nisi, imaš ovde puder, ovde šljokice, ovde karmin. Šta je to? - nastavio je Milošević, a zatim završio vic koji nije oduševio njegovu partnerku, a koji možete čuti do kraja u videu na početku teksta, pa se ona snašla da pređe na drugu temu.

Šta je tebi sa frizurom, čoveče? Kako ideš takav pred ljude, kad imaš to na glavi? - pitala je Aleksandra dok se Milošević "davio od dmeha".

Ostavi ti moju frizuru, ovo je moderna frizura, ovako se sad u Nemačkoj šišaju - odgovorio joj je Andrija.

Podsetimo, Andrija je ranije istakao da je presrećan što će on i Aleksandra dobiti dete.

URNEBESAN KAO I UVEK! Andrija Milošević je hit na internetu dok pokušava da nasmeje svoju trudnu suprugu!

Photomaster

 

Mnogo sam radostan zbog srećnih vesti. Mi to ne krijemo. Doći će vreme kada ćemo o tome javno pričati. Euforija je velika. Hvala svim ljudima na čestitkama, dobili smo ih na gomile. Biće prilike o svemu razgovarati u javnosti - rekao je glumac.

Apsolutno sam spreman da postanem otac i ne plašim se toga. Želim to i biće. Život vas vodi na razne strane i puteve, a onda prosto dođete do jednog momenta kada pomislite to. U stvari, istinski morate živeti život bez kalkulacija. To je poenta priče. Ne možete kalkulisati ništa, a posebno ne decu. Sve mora da ide iz ljubavi - rekao je Milošević.

I PETAO JE TU! Andrija Milošević u neočekivanom izdanju dok kiti jelku

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading