Suzana Perić predstavlja modu i Srbiju u Dubaiju! (FOTO)
Alo

Najpopularnija domaća modna dizajnerka i vlasnica najviše internacionalnih modnih nagrada, Suzana Perić predstavljaće modu naše zemlje na spektakularnoj reviji koja će se održati 19. januara u okviru Nedelje ženskog preduzetništva u paviljonu Srbije na Expo Dubai 2020. najznačajnijoj globalnoj kulturno-turističko-privrednoj manifestaciji 2021. i 2022.godine.

Na nedelji ženskog preduzetništva u okviru zvaničnog programa paviljona Srbije na EXPO DUBAI 2020 biće prisutni visoki predstavnici Vlade Srbije kao i zvaničnici Privredne Komore Srbije. 

Suzana Perić predstavlja modu i Srbiju u Dubaiju! (FOTO)

Alo

 

O brendu "Suzana Perić"

Suzana je od 1999. godine imala značajnu ulogu na 9. Beogradskom Fashion Week-u, prisutna je kontinuirano na modnim revijama - samostalnim i grupnim, a posebno se izdvajaju revije na Berlinskom Fashion Week - u (2019 i 2020), neposredno pred početak pandemije Covid -19.

Prikazi i fotografije njenih revija su se našle na stranicama Vogue Italia, Elle, Elle Plus, Brigite, Fur Sie, SAT 1, WDR. ORF, Osterreuch, TV Kanal in Moda Italia , Fashion TV, IN Style London, Der Senker Shimbur in  Japan, Collezioni Italia.

Tokom svoje bogate karijere Suzana Perić je dobila brojna priznanja i nagrade, a neke od njih su: 7 nagrada za najbolju kolekciju kao i nagradu Milano Fashion Week-a.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading