DOBIĆEŠ METAK U ČELO! Senida na meti opasnih hejtera, redovno dobija preteće poruke, a obezbeđenje je ne pušta iz vida!
Pintscreen

Pevačica Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, zabrinuta je za svoju bezbednost. Mesecima unazad slovenačkoj zvezdi dešavale su se razne neprijatnosti, a poslednja u nizu su preteće poruke, između ostalog i ta da će "dobiti metak u čelo", saznaje pomenuti portalo.

Popularna pevačica jako je uplašena za svoju sigurnost, zbog čega se u poslednje vreme slabo pojavljuje u medijima i javnosti, a ne reklamira ni svoje nastupe na društvenim mrežama. Pored toga, ona sve češće nosi perike i tamne naočare kako bi se zamaskirala i ne bi upadala u oči, a na nedavno održanom nastupu u Vrnjačkoj Banji pojavila se sa obezbeđenjem, koje ju je pratilo u stopu.

Printscreen

 

Poslednja u nizu neprijatnost koju je Senida doživela jesu preteće poruke smrću, između ostalog i da će "dobiti metak u čelo", te da treba da se pripazi. Nju je to jako uznemirilo, jer ni sama ne zna da li neko želi da je zastraši ili zaista ima najgoru nameru. Inače, kako kažu izvori bliski pevačici, priča se da se krije od nekih ljudi jer nije ispoštovala brojne saradnike koji su joj mnogo učinili.

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, na nedavno održanom nastupu u Prnjavoru, u Bosni i Hercegovini, bačen je suzavac dok je Senida pevala na bini. Još uvek nije poznato da li se incident dogodio zbog nje ili neke druge osobe, ali je sigurno da je sve pokušano da se zataška.

POGLED KOJI OSVAJA! Izazovna fotografija Tamare Dragičević iz krevete, ugledala svetlost dana! (FOTO)

Komentari (0)

Loading