SLOMLJENA, ALI TUGU DRŽI U SEBI! Ana Bekuta stigla na snimanje Zvezda Granda, pevačica skrhana uspela da izusti samo ovo! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

Ana Bekuta još uvek ne može da se pomiri sa gubitkom Milutina Mrkonjića, a nakon kraće medijske ilegale, pevačica je rešila da nastavi sa svojim životom koliko god je to moguće u ovim teškim trenucima.

Naime, Ana se u toku današnjeg dana pojavila na snimanju muzičkog takmičenja Zvezde Granda, a nakon pitanja novinara kako se oseća pevačica je vidno skrhana uspela da izusti da joj je veoma teško i da ne može o tome još uvek javno da priča.

Podsetimo, Mrkonjić je preminuo na Institutu za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“, gde se poslednjih nedelja lečio zbog izraženih srčanih smetnji i tegoba. Bekuta se hrabro držala sve vreme i nadala da će doći do poboljšanja njegovog zdravstvenog stanja, međutim, njegovo srce nije izdržalo. Takođe, njemu je letos već bio ugrađen pejsmejker.

PRETERALA JE! Komšije razvezale jezik i otkrile sve o ponašanju Kaće i Gobelje nakon njenog porođaja, a ovaj detalj im je posebno privukao pažnju!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Steva Nakurcov

10.01.2022 15:52

Ana Bukata slomljena a toliko penzionera u Srbiji , dobrostojecih sa jednom nogom u Grockoj