REĆI ĆE DA NISMO NORMALNI, DA SMO LUDACI! Maja Šuput progovorila o neobičnom imenu sina i reakcijama sa kojima se susrela
Printscreen/instagram

Pevačica Maja Šuput, je u svojoj 41. godini postala majka po prvi put. Ona je na svet 27. marta, donela dečaka, kojem je dala nesvakidašnje ime Blum, što u prevodu sa engleskog znači “procvat“.

Pevačica je pre dve godine izgovorila sudbnonosno “da“ menadžeru Nenadu Tatarinovu.

Maja nije dugo čekala, te je odmah nakon svog porođaja, javnosti prikazala svoju bebu i kratko se obratila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

- Konačno da se i ja javim… red je da se predstavim likom i imenom. Zovem se Blum Tatarinov i hteo bih da se zahvalim svima na čestitkama, lepim željama, poklonima, pozitivnoj vibraciji, predivnim rečima i dobrodošlici - počela je Maja, koja je podelila i fotografiju svog sina na svojoj društvenoj mreži.

Takođe, Maja je ovo leto provela radno i paradno, boraveći u Poreču u Hrvatskoj. Tada je na svom Instagram profilu podelila sliku sa svojim sinom Blumom, gde je ujedno naglasila da je to njihovo prvo letovanje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

I dalje se nagađa zašto su se pevačica i menadžer odlučili baš za ovo ime, a Maja je jednom prilikom istakla:

- Zamisli da se moje dete zove Darko, ne ide to. Pogledaj Bluma, on izgleda kao Blum. Ja kada sam to objavljivala rekla sam Nenadu da će sledeća tri dana gledati eksplozije, reći će da nismo normalni, da smo ludaci i tako je bilo. I nakon tri dana više ništa, svi samo zovu i ispituju je li Blum dobro - otkrila je pevačica.

ŽENI SE DARKO LAZIĆ! Pevač i njegova devojka Barbara planiraju svadbu za 2022, biće megalomanska, a evo šta pevačica kaže o svekrvi!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading