BAKA PRASE ŠOKIRAO! Nakon što je napustio Srbiju, jutjuber planira da uzgaja travu!
Printscreen

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, pre nekoliko dana javno je potvrdio da se preselio u Amsterdam, nakon što su ga mnogi najstrašnije optuživali kako je "kriv za smrt jutjuberke Kristine Kike Đukić".

Baka je sada napisao da razmišlja o novom biznisu, a objava je mnoge šokirala.

Naime, on je postavio fotografije na svoj Instagram profil sa ulica glavnog grada Holandije, a u opisu slika je napisao:

- Počinjem da uzgajam travu.

BAKA PRASE ŠOKIRAO! Nakon što je napustio Srbiju, jutjuber planira da uzgaja travu!

Instagram

 

Potom je dodao:

- Samo legalno.

Ispod slike su brojni fanovi ostavljali komentare kritikujući ovakvo ponašanje ju tjubera.- "Baka ti se nikada nećeš smiriti", "Opet on provocira", glasili su neki od komentara zbog čega je jutjuber ubro promenio opis u "Boki Amsterdam". 

Podsetimo, Baka Prase je prvog dana ove godine objavio video na Jutjubu u kome je potvrdio da se iselio iz Srbije i da je njegov novi dom Amsterdam gde mu društvo pravi devojka Anja Blagojević.

BAKA PRASE ŠOKIRAO! Nakon što je napustio Srbiju, jutjuber planira da uzgaja travu!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Otišao sam iz Srbije, vrlo verovatno trajno. Dobijao sam pretnje od toga da će me prebiti do toga da će me ubiti. Jednostavno, nisam mogao da se nosim sa tim pritiskom. Preselio sam se u Amsterdam. Trenutno sam u stanu kod mame i tate. Prodao sam Ferarija, kupio sam stan u Amsterdamu. Dok mi se stan sređuje živim kod mame i tate - rekao je u novom videu na Jutjubu i dodao:

- Nisam više mogao da se nosim sa tim. Gde god idem ljudi me gledaju, posmatraju, ko zna šta ko misli zbog svega što je bilo. Ljudima nije bitno da li sam kriv ili ne za bilo šta, samo hoće da me napadaju i optužuju. Ne znam šta će dalje da bude. Nemam nikakav plan. Ne znam da li ću snimati za Jutjub, verovatno ću smanjiti ili skorz prestati. Ne osećam se više kao da želim da snimam, a drugo - moram da počnem da radim neki posao običan i da zaradim za život ovde, pošto je ovde dosta skupo živeti - rekao je između ostalog.

HTEO DA SE ZAMONAŠI! Nikolu Rokvića žena podržala u odluci, majci bilo najteže!

HITNO SE OGLASILO MINISTARSTVO UNUTRAŠNJIH POSLOVA Ovo je istina o slučaju Olje Crnogorac!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Duks

04.01.2022 16:49

Koga li uopšte zanima šta će lik da radi a i mnogo mu je pa teško da počne neki posao. Te Ferari te stan te ovo te ono. Nisi se ti batice namučio u životu i steko tolike pare velikim znanjem i radom nego glupostima.Da si čovek ti ne bi morao da bežiš iz Srbije. Zašto daje te medijski prostor ovakvim neradnicima.

Dragi koliko su

04.01.2022 16:49

Koliko su drugi trpeli tvoje gluposti tvoj manični pritisak

Duka

04.01.2022 16:54

Koliko samo nema veze s vezom to što iznosi lik. Znači on je u Holandiji u Amsterdamu i počeće biznis travom a pritom niti nema Holandske papire niti verovatno ni vizu i baš će njega da puste da uzgaja travu. To je tamo tako lako pa će svako ko ima nešto para da radi taj posao. Nemoj da se lažemo te priče može da prodaje deci u Srbiji.

Jasna

04.01.2022 18:00

@Duka - Tacno tako.Drugo on ne zivi u Amsterdamu.Zivi kod oca u Zandam-u gde je i Pravoslavna Crkva gde mu otac sluzi.Ne moze da uzgaja nista jer nije dozvoljeno privatno uzgajanje trave.Strasno kako mediji prenose lazi.Slika koja je postavljena je iz ulice gde je crkva.Zandam a ne Amsterdam.