SKUPO KOŠTA NJENO ZADOVOLJSTVO! Marija Šerifović kartu za bioskop plaća 500 evra!
Foto: ATA Images

Nemaju samo svetski poznate zvezde specifične životne navike, želje, prohteve u svakodnevnom ponašanju. Jedna od domaćih zvezda koja rame uz rame može da stane pored ekscentrične Madone, introvertnog Kanje Vesta ili prebogate Paris Hilton je pop pevačica Marija Šerifović, koja je u jednom segmentu svog života sublimira osobine navedenih selebritija.

Pored toga što ima vozača, kućnu pomoćnicu i što ne voli odlazak u šoping, pa kupuje onlajn, evrovizijska pobednica posebno ne voli gužvu, velika društvena okupljanja i nepoznate ljude. Izvor blizak pevačici otkriva za Alo! da je Marija okružena veoma malim brojem ljudi, da živi prilično samotnjački i da je ovaj stil života usavršila do te mere, da čak i u bioskop ide sama.

SKUPO KOŠTA NJENO ZADOVOLJSTVO! Marija Šerifović kartu za bioskop plaća 500 evra!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Marija voli svoj posao, to svi znamo, i nema strah od javnosti, ali jednostavno ne voli da vreme provodi s ljudima koje ne poznaje lično i s kojima se ne druži - počinje izvor razgovor za Alo!, i dodaje:

- Ona ne voli da se upoznaje s novim ljudima jer je sebe okružila onima koji joj prijaju, a njen odnos prema svetu oko nje bi se mogao opisati rečima da se teško dolazi i još teže ostaje u prvom krugu Marijinih prijatelja.

SKUPO KOŠTA NJENO ZADOVOLJSTVO! Marija Šerifović kartu za bioskop plaća 500 evra!

Foto: Printscreen

 

Izvor navodi da sve ovo znaju i ljudi koji se s njom druže, pa je ne zovu na velika okupljanja, a kako pevačica voli kulturna dešavanja, posebno bioskop, ona čak i na filmske projekcije ide sama ili sa nekoliko bliskih ljudi.

- Marija obožava bioskop i neko bi pomislio da zbog toga što ne voli da viđa nepoznate ljude koji je prepoznaju i pilje u nju u bioskop i ne ide. Međutim, kada joj je do projekcije filma na velikom platnu, ona iznajmi celu bioskopsku salu koja košta oko 500 evra i uz slatkiše film gleda sama, eventualno u društvu nekoliko prijatelja - objašnjava izvor.

Iako ova priča na prvi momenat deluje čudno, svoj način odlaska u bioskop potvrdila je i sama Marija u poslednjem vlogu, kada je snimila ritual svog gledanja filma.

SKUPO KOŠTA NJENO ZADOVOLJSTVO! Marija Šerifović kartu za bioskop plaća 500 evra!

Foto: Printscreen

 

- Pošto vi znate da sam ja jedno asocijalno đubre i da ne volim da upoznajem ljude koje ne poznajem, ja kada poželim da gledam film, idem u bioskop sama - rekla je pop pevačica i snimila praznu salu rezervisanu samo za nju.

Ovaj put pevačica ipak nije bila apsolutno sama, već je na ovu intimnu projekciju pozvala i svog bliskog saradnika Marka, bubnjara iz benda, i devojku koja joj peva prateće vokale. Gledali su „Matriks“ jer Marija obožava Kijana Rivsa.

Bolesno pedantna i čista

Pored toga što ne voli nepoznato društvo, Marijinu ličnost krasi još jedna lepa osobina koja u njenom slučaju poprima i čudne karakteristike. Šerifovićeva je bolesno pedantna i obožava čistoću. O tome je i sama pričala u intervjuima i u svojim vlogovima. Hvalila je svoju kućnu pomoćnicu, koja savršeno odgovara njenim zahtevima. Pokazivala je svoje ormane u kojima je sve poređano pod konac, a otvarala je i frižider u kome namirnice ređa po veličini kutije u kojoj se nalaze ili po boji ambalaže.

ĆERKU SVI ZNATE, A OVO JE BRAT NENADA KNEŽEVIĆA KNEZA Mirko vodi miran život i ne voli da se javno eksponira (FOTO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading