KONTROVERZNA SRPSKA MANEKENKA! Pričalo se da je varala muža sa porodičnim prijateljem, udala se u dnevnoj sobi, a u 41. upisala fakultet!
instagram/bojanarajic

Srpska manekenka Bojana Rajić danas živi mirnim načinom života i retko se pojavljuje u medijima, dok to ranije nije bio slučaj. Zbog braka, a onda i razvoda, sa golmanom Vladimirom Stojkovićem, godinama je bila jedna od glavnih tema domaće štampe.

Bojana, koja se najpre bavila modelingom, a zatim dizajniranjem odeće, 2009. godine udala se za Vladimira, sa kojim je dve godine kasnije dobila sina Lava. Međutim, 2013. godine usledio je razvod koji su pratile brojne spekulacije.

Bojana je nakon razvoda od Stojkovića otpočela vezu sa biznismenom Branislavom Đurđevićem, ali su njihovu sreću kvarile spekulacije da je sa njim navodno imala aferu još dok je bila u braku sa golmanom, kao i da im je Branislav bio zajednički, porodični prijatelj.

Strasti su se, ipak, stišale, a Bojana i Branislav su stali na "ludi kamen", i to u dnevnoj sobi Đurđevićeve porodične kuće na Bežaniji, na intimnoj ceremoniji, samo u prisustvu članova najuže porodice i najbližih prijatelja.

U novembru 2015. dobili su sina Vukašina.

Bojana Rajić Đurđević danas živi mirnim i povučenim načinom života, a u 41. godini rešila je da upiše jedan privatni fakultet i posveti se obrazovanju.

SAMO JE NJU ODVEO PRED OLTAR! Ovo su tajni detalji venčanja Mime Karadžića i Sunčice, evo ko je bio kum!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading