MARIJA ŠERIFOVIĆ ISPROZIVALA STOJU ZBOG KILAŽE Pevačica se šalila na račun koleginice!
Foto: PrntScrn

Naime, u pitanju je Stojina slika uz opis Dobro jutro! Taguj ovakvu, Bog je blagoslovio, ali i emotikone smajlija, pomfrita i hamburgera! Inače, kako se šuška, Marija je izabrala Stojinu sliku iz perioda kada je imala višak kilograma i frizuru sa kikicama, a post je bio zezanje u smislu da svi taguju neku drugaricu koja ih podseća na Stoju u tom izdanju. 

MARIJA ŠERIFOVIĆ ISPROZIVALA STOJU ZBOG KILAŽE Pevačica se šalila na račun koleginice!

Printscreen

 

 

– To se na Internetu pojavilo kao fotografija, a pretpostavlja se da je Marija to okačila kao stori koji je neko printskrinovao – započinje izvor i dodaje:

– Stoja je sa druge strane poznata kao pevačica koja nema dodirnih tačaka ni sa kim sa estrade. Na snimanjima se svima javi, ali to je sve. Ona živi svoj život, radi i gleda svoja posla. Provodi vreme sa sinom, unucima i mužem. Ima par saradnika i to je njeno okruženje, a razočarana je jer je svojevremeno doživljavala mnoge sabotaže, miniranja i druga podmetanja, pa zato i ne želi nikome da pruža šanse da joj se približi – objasnio je izvor, a Stoja je potkačila Maru kad je ona najavila svoj koncert u Narodnom pozorištu, pa je možda tada Marija njoj vratila milo za drago objavljivanjem sporne Stojine fotke.

– E pa, hoću i ja koncert u Narodnom pozorištu – napisala je Stoja na društvenim mrežama, a njeni fanovi su tu ideju prihvatili s oduševljenjem. Neki su joj čak predložili da, umesto u našem nacionalom teatru, zakaže nastup u Sidnejskoj operi! 

– Narodno pozorište ima samo 500 mesta: E, onda neću. Proslavu 8. marta u Beogradu uz Belu Ciganku ipak ćemo da napravimo u kafani – poručila je Stoja, koja sebe naziva institucijom. 

BONUS VIDEO:

PROGOVORILA O SVAĐAMA SESTARA RODIĆ Čolakova najpre otkrila sve o odnosu Bojane i Bogdane, pa priznala da li se ljubila s Viktorom!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading