NA IVICI FIZIČKOG OBRAČUNA! Šok! Nakon što je obezbeđenje Milana Stankovića izbacilo iz tržnog centra, pevač napao i konobara
Foto: Nenad Vujanović

Milan Stanković se prethodne nedelje zbog svojih antivakserskih stavova našao u velikim problemima zbog kojih je bio na ivici fizičkog sukoba sa obezbeđenjem jednog tržnog centra u Beogradu, ali i menadžerom popularnog restorana.

Kako saznajemo od izvora koji su se našli u Stankovićevoj blizini, on je u tržnom centru "Ušće", u prodavnici jednog popularnog brenda, napravio scenu zbog toga što nije hteo da nosi zaštitnu masku, koja je obavezna u svim objektima zatvorenog tipa. Dok je razgledao stvari, pevaču, koga u prvi mah zbog duge kose i potpune promene fizičkog izgleda niko nije prepoznao, prišao je jedan od pripadnika obezbeđenja i ljubazno ga zamolio da stavi masku ili da izađe iz prodavnice.

NA IVICI FIZIČKOG OBRAČUNA! Šok! Nakon što je obezbeđenje Milana Stankovića izbacilo iz tržnog centra, pevač napao i konobara

Foto: Printscreen

 

On je odmah na to burno reagovao, počevši da se svađa i odbivši da stavi zaštitu na lice, vičući da on ne želi da "prihvati zlo koje su nam nametnule razne svetske sile i sluge antihrista". Pošto je odbio da stavi masku, njega je obezbeđenje ispratilo iz prodavnice, a on se glasno negodujući odmah uputio ka garaži, koja se nalazi u sklopu tržnog centra. O svemu tome Alo! je već pisao.

Ipak, da ovo Stankoviću nije prvi incident ovog tipa, svedoči još jedan izvor koji se našao s pevačem u jednom restoranu u centru Beograda, a prenosi pomenuti portal. - Boravak u restoranima posle 20 sati dozvoljen je isključivo osobama s kovid sertifikatom, a to Milan ne poseduje. Međutim, on je odbio da izađe sa večere, tvrdeći da niko nema pravo da od njega traži propusnicu - objasnio je izvor! 

NA IVICI FIZIČKOG OBRAČUNA! Šok! Nakon što je obezbeđenje Milana Stankovića izbacilo iz tržnog centra, pevač napao i konobara

Foto: Nenad Vujanović

 

-  Vikao je da on nikakve propusnice neće izvaditi, ni pokazivati. Nekoliko puta je ponovio da je svima ispran mozak i da više, ako treba, neće ni jesti, ali da na ucene ne pristaje. Dok ga je obezbeđenje izbacivalo iz restorana, bio je veoma neprijatan. Svi su bili šokirani ovim ponašanjem - ispričao je izvor.

Podsetimo, Stanković i njegova bivša devojka Rada Manojlović već mesecima na svojim društvenim mrežama vode kampanju protiv vakcinacije i pandemije koronavirusa, tvrdeći da je cela priča teorija zavere i da virus ne postoji, zbog čega ih je javnost više puta osudila.

OGLASILA SE POLICIJA Slučaj repera kog je političarka optužila da joj je zlostavljao sestru došao do tužilaštva!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
draganznas

28.12.2021 12:24

te iz obezbedjenja ako ne sad uskoro ce biti i batinjanja ali i tuzbi za napad na lica i urerivanje nametanje onoga sta neko ne zeli po clanu 25 ustava, i clan 21 za diskriminaciju. obaveza nije nigde. uredba koja je donesena je isto sta i preporuka, i to je moje pravo,dali nesto zelim ili ne. cak u muredbi 6 kazu obavezno,ali ne i gde nositi,sto je trostruka greska ali i krsenje ljudskih prava. pa razmisljajte draga gospodo sta vas ocekuje uskoro.pa cak i ove iz ustavnog suda, koji sami dozvoljavaju krsenje.