NIJE TIPIČNO DETE POZNATIH Ona je ćerka Neleta Karajlića, pazite samo koje zanimanje je odabrala!
Printscreen

Roker Nele Karajlić decenijama je prisutan u domaćoj javnosti - ponajviše zahvaljujući muzici. U poslednje vreme, on se okušao i kao pisac, a imamo prilike da ga gledamo i u kvizu "Ja volim Srbiju".

Ipak, o svom privatnom životu popularni roker retko priča, te mnogi ne znaju ni kako izgledaju, niti čime se bave njegova deca. Nele sa suprugom Sanjom ima dvoje dece, sina Srđana i ćerku Janu. Jana je rođena 1990. godine u Sarajevu, a u ranom detinjstvu sa roditeljima se doselila u Beograd.

e-stock/Mirko Rodic

 

Od oca je nasledila ljubav prema umetnosti, pa je tokom osnovne škole uporedo upisala i baletsku školu "Lujo Davičo". Sa velikim uspehom završila je i osnovnu i srednju baletsku školu, a igrala je i u nekoliko predstava u Narodnom pozorištu.

Međutim, kada je reč o izboru profesije, na kraju je ipak prevagnula ljubav prema životinjama.

Jana je upisala veterinarski fakultet, a kada je završila studije, odselila se u inostranstvo gde se i zaposlila. Roditelji i mlađi brat Srđan često posećuju Janu, a kako svi vole muziku i dobru zabavu neretko zajedno odlaze i u provod.

Printscreen

 

Porodica Janković svaki slobodan trenutak voli da iskoristi i za zajednička putovanja. Iako može da se pohvali lepotom i izvajanim telom, Jana nikada ne objavljuje provokativne fotografije na društvenim mrežama i reklo bi se da nije pristalica istih.

- Mislim da nemaju nikakvu svest o tome ko sam. Ne postoji ništa što je njih moglo da magnetiše, nije to ni prednost, a ni mana - rekao je Nele o svojoj deci u jednom od intervjua.

TAJNO VENČANJE U LAS VEGASU! Šuška se da se udala za Darka, a sada se oglasila Barbara i otkrila sve pojedinosti: Pričaće Srbija o tome!

Komentari (0)

Loading