OVO JE MEGA JADNO! Andrija Milošević otputovao sa trudnom devojkom, pa objavom sa terase uzburkao društvene mreže!
Tanjug Dragan Kujundzic

Glumac Andrija Milošević i njegova devojka Aleksandra Tomić koji čekaju svoje prvo dete, otputovali su na more, odakle su se oglasili zanimljivijm snimkom.

Naime, Andrija i njegova izabranica su sada spakovali kofere i otputovali u toplije krajeve, te pokazali bajkovit prizor sa terase.

Foto: Printscreen/instagram

 

U jednom momentu Andrija je ispričao vic o sebi, na šta je njegova partnerka reagovala: Meni je ovo mega jadno!

Andrija je snimkom uspeo da nasmeje sve fanove i kolege na Instagramu, a o kako je to izgledalo pogledajte u video snimku na početku teksta.

A kako se bliži kraj 2021. godine većina ljudi sumira utiske, razmišlja o dočeku ali i nekim uspomanama vezanim za praznike. Zato smo Andriju Miloševića nedavno pitali kakva su njegova sećanja iz detinjstva i po čemu pamti praznike.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Po jelci, oblandama i naravno po filmskim maratonima. Tada su bila dva kanala, pa su maratoni trajali od devet uveče do pet, šest ujutru. To je bilo nezaobilazno - kaže kroz osmeh Andrija i u svom maniru nastavlja da pravi plan za ovogodišnji doček:

- Imam plan, biću u ruskoj salati. Ležaću u vangli i biću pokriven ruskom.

Andriju svi doživljavaju kao veštog komičara što može da bude opterećujuće kada mu nije do toga da ispriča vic ili zasmejava masu, ali ga taj epitet veseli.

- Ima tu profesionalizma, ali ima i onoga što sam ja. To sam ja po prirodi. Mediji su strašno oruđe i, ako ne možeš da se kontolišeš, ako ne možeš na pravi način da razmišljaš o tome, neke stvari mogu biti svaćene na potpuno drugi način i onda čak i da ih ugroziš. Ja nisam taj tip, ja sam na strani dobra, kao Gandalf.

Nedavno se u medijima pojavila priča da je njegova izabranica Aleksandra završila u bolnici zbog održavanja rizične trudnoće, što se ispostavilo kao netačno.

- To su budalaštine. Mediji ponekad naprave bespotrebni senzacionalizam, ne razmišljajući kako to utiče na nas koji smo akteri. Dobro smo, sve je u redu.

- Nisam pisao pismo Deda Mrazu, ta pisamca idu meni. Ako ne mogu na vreme da stignu do Deda Mraza, proslede ih meni pa ja uradim njegov posao. Ja sam jedan od njegovih patuljaka, i to najbolji -  kroz šalu kaže.

SALE TROPIKO PROGOVORIO NAKON RAZVODA! Niko nije očekivao da će pevač reći ovako nešto!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zika

19.12.2021 16:37

Sta mu ie SMESNO, on ko lud na brasno a do juce cuvo ovce, sad kao topliji krajevi, pa sto ne ide u crnu gory 🙄😂