KO JE PEVAČ ČIJE TELO SU PRONAŠLI U HOTELSKOJ SOBI Takmičio se u poznatom šou programu, a njegova poslednja objava kida dušu!
Printscreen

Telo pevača i muzičara Jasmina Malkočevića (39), čiji nestanak je porodica prijavila Policijskoj stanici Zapad, Tuzla, u sredu 15. decembra 19:30, pronađeno je danas u sobi jednog hotela u mestu Ljubače, preneli su bosanski mediji.

Inače, Jasminov nestanak prijavila je porodica, a njegova sestra Asmira Malkočević na svom Fejsbuk nalogu, objavila je samo dan ranije nestanak i zamolila sve ako imaju ikakve informacije o njenom bratu da se jave.

Jasmin je bio učesnik popularnog takmičenja ZMBT (Zvijezda možeš biti ti) na Hayat televiziji, gde je pokazao svoj talenat, a i posle šou programa nastavio je da se bavi muzikom.

Kako piše na njegovom Fejsbuk profilu, on je studirao Pravni fakultet, živeo je u Tuzli, a na profilu je okačio snimak i kako svira harmoniku. "Moj zumbule, brigo moja...", jedna je od numera koju je izvodio.

KO JE PEVAČ ČIJE TELO SU PRONAŠLI U HOTELSKOJ SOBI Takmičio se u poznatom šou programu, a njegova poslednja objava kida dušu!

Foto: Printscreen

 

Ono što mu takođe stoji u opisu naloga jeste umesto mesta zaposlenja, on je napisao "radim na sebi".

Poslednja objava Malkovičevića bila je pesma "Samo je duša ostala", nju je podelio pre 6 dana.

OČEVI PROBLEMI, OSKUDICA! Ovo je istina o burnoj prošlosti Snežane Dakić, rešila je da progovori o detaljima koje niko nije znao!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading