KORISTIMO BIČ, ON JE NA PRVOM MESTU Stoja progovorila o problemima u braku i kako su ona i njen suprug opstali 18 godina
Foto: Printscreen/instagram

Srpska pevačica Stoja pojavila se na snimanju novogodišnjeg programa sa suprugom Igorom Jovanovićem i tom prilikom je prvi put otvoreno progovorila o problemima u braku.

Pevačica Stojanka Novaković poznatija kao Stoja jedna je od traženijih estradnih umetnica kod nas i u regionu, a sada je prvi put javno progovorila o braku. Naime, pevačica svog supruga Igora Jovanovića ne eksponira toliko često, a on joj je sada bio podrška, kao i inače, tokom snimanja novogodišnjeg progama Pink televizije. 

KORISTIMO BIČ, ON JE NA PRVOM MESTU Stoja progovorila o problemima u braku i kako su ona i njen suprug opstali 18 godina

Alo

 

Dok nije došao po nju, Stoja je otkrila da li je nekada imala probleme sa suprugom u braku, kao i kako je uspela da pored svih problema uspe da sačuva brak od 18 godina, njen recept će vas sigurno šokirati. 

- Nikada nije bio u krizi, da kucnem u drvo, za sad nije, jer sam jaka žena! - poručila je Stoja, a potom kroz osmeh otkrila da li je njen muž neposlušan:

Stoja

Foto: Printscreen/instagram

 

- Neposlušan je, kao i obično! Retko kad zabrlja, kad se neko voli, mi smo 18 godina zajedno, a kao da smo se juče upoznali, ima malih nesuglasica, on ode ujutru, dođe uveče! Uveče se vidimo, noć i 'ajmo dalje! - govori pevačica i dodaje kroz šalu:

- Bez biča ništa! Alo! Kakvo je to pitanje? Normalno, to je kod nas na prvom mestu! Samo bičuj i udri!

LJUBAVI MOJA, ZRAČIO SI U NAJTEŽOJ BOLI! Potresna objava supruge pokojnog Marinka rasplakala sve: Slavica i dalje neutešna nakon smrti pevača (FOTO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading