ISPLIVALI DETALJI SASLUŠANJA BAKE PRASETA! Jutjuber je u SBPOK proveo četiri sata, a evo šta će tužilaštvo dalje preduzeti nakon samoubistva Kike Đukić!
ATA Images

Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase dao je izjavu u deljenja za Viskotehnološki kriminal MUP o svim poznatim okolnostima u vezi sa smrću Kristine Đukić, koja je koristila nadimak Kika na društvenim mrežama.

Naime, Kako Blic nezvanično saznaje jutjuber je negirao odgovornost za događaj. On je na saslušanju rekao da je sukob postojao pre dve godine, ali da su se on i preminula Kristina Đukić pomirili i počeli da razgovaraju o saradnji.

U narednom periodu će biti saslušana sva lica koja mogu dati značajne informacije kako bi se sagledali svi aspekti događaja. Tužilaštvo će u narednom periodu preduzeti sve potrebne korake radi toga, a u pitanju su osobe koje su poznavale Baku Praseta i Kristinu Kiku Đukić u svetlu njihovog odnosa.

Podsećamo, Bogdan Ilić, kolega tragično preminule jutjuberke ranije se oglasio povodom vesti o tragediji i istakao da mu je veoma žao zbog svega.

OGLASILA SE KIKINA MAJKA! Evo kada i gde će biti sahranjena Kristina Đukić!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading