BAKA PRASE ZAMASKIRAN NAPUSTIO SBPOK! Pušten nakon četvoročasovnog saslušanja povodom Kikine smrti! (VIDEO)
Ataimages

Bogdan Ilić zvani Baka Prase, pušten je malo pre 21 sat iz SBPOK, gde je bio na radi davanja izjave na sve poznate okolnosti u vezi smrti Kristine Đukić koja je koristila nadimak "Kika" na društvenim mrežama.

Posebno tužilaštvo je izdalo zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja MUP-u i u vezi drugih okolnosti koje su bitne za utvrđivanje potpunog činjeničnog stanja u vezi navedenog tragičnog događaja.

Podsetimo, prošle noći Bogdan Ilić je sa svog Jutjub kanala uklonio je pesmu "Je l' te nije blam", u kojoj je 2019. godine isprozivao Jutjuberku Kristinu Kiku Đukić.

Kako je i najavio tokom svog oglašavanja povodom Kikine smrti, sav uvredljivi sadržaj koji se nje tiče, uklonio je sa svojih mreža. Ovim je potvrdio da pesma jeste bila upućena njoj, jer je baš ta pesma obrisana sa njegovog kanala. Ipak, tekst pesme je sačuvan i možete ga pročitati OVDE.

Inače, Kristina je u žižu javnosti dospela pre dve godine zbog žestokih svađa sa Bogdanom Ilićem.

Bakina i Kikina drama stigla je čak i do Jutarnjeg programa, pa su gledaoci imali prilike da uživo gledaju raspravu koja je probila granice Jutjuba i preselila se na male ekrane.

Kakvim rečima je Bogdan u pesmi prozivao Kiku

BAKA PRASE ZAMASKIRAN NAPUSTIO SBPOK! Pušten nakon četvoročasovnog saslušanja povodom Kikine smrti! (VIDEO)

ATA Images

 

Nakon toga, Bogdan je snimio i pesmu u kojoj je govorio loše o njoj o "nekoj osobi", a zbog stihova iste, kao i samog spota, mnogi su stava da je posvećena upravo Kiki.

Naime, pesma "Je l' te nije blam", koju je Ilić nakon Kikinog samoubistva uklonio sa Jutjuba, objavljena je 19. oktobra 2019. godine na jutjub kanalu Bake Praseta.

Na početku videa pisala je poruka kojom se Bogdan ogradio na sledeći način: "U ovoj pesmi niko nije isprozivan, ali ako se neko pronađe jbg".

U pomenutoj numeri se on obraća "nekoj Jutjuberki", naziva je "ćelavim retardom", ali i "Jutjub ku**** za momke", ali to nije najgore.

Kako je izgledao Baka Prase nakon četvoročasovnog saslušanja, možete pogledati u videu ispod.

EVO ZBOG ČEGA SE UBILA KIKA! Tužilaštvo za Visokotehnološki kriminal ispituje slučaj, jutjuberka izvršila samoubistvo jer je bila žrtva proganjanja?

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading