BAKA PRASE SNIMIO "JEL TE NIJE BLAM" Da li je jutjuberka Kristina Kika Đukić zbog ove pesme izvršila samoubistvo?
Foto: Printscreen/instagram

Javnost je šokirala vest da je mlada jutjuberka, Kristina Kika Đukić, izvršila samoubistvo juče uveče, a sumnja se da je razlog bio to što je prolazila kroz sajber nasilje sa kojim na kraju nije uspela da se izbori.

BAKA PRASE SNIMIO

Foto: Printscreen/instagram

 

Nije tajna da skoro svi koji imaju fanove imaju i hejtere koji neretko pišu poruke uvredljive sadržine, a neki odu korak dalje pa upute i pretnje.

Nakon ove tragične vesti, oglasili su se mnoge poznate ličnosti koje su prokomentarisale ovaj nemili događaj i ukazali na težinu koje nose zluradi komentari.

Jedna od njih bila je i jutjuberka i influenserka, Zorana Jovanović Zoranah, koja je svima pokazala poruke koje je ona dobijala, a koje možete pogledati OVDE.

Reči podrške Kristininoj porodici su se samo nizale, isto kao i komentari poznatih, a neki jutjuberi i tiktokeri su napali Baku Praseta i optužili ga da je on doprineo Kristininom samoubistvu!

Naime, Baka Prase i Kristina Kika Đukić su imali konflikt, nakon kojeg je on napravio pesmu koju je, po mišljenju mnogih, posvetio njoj, i tako navukao bes cele javnosti.

Istini za volju, Baka Prase u pomenutoj pesmi nije pomenuo njeno ime, ali je svakome ko je pratio Kiku potpuno zaparalo uho par stvari koje potencijalno ukazuju da je u pitanju baš ona.

BAKA PRASE SNIMIO

Foto: Youtube/Printscreen

 

U tekstu pesme se pominje "ćelavi retard", a poznato je da je zbog loše nadogradnje koju je Kristina Kika Đukić imala na glavi došlo do komplikacija usled kojih je bilo neophodno da se reši umetaka, ali i svoje prirodne kose.

Kada sam se pogledala u ogledalo počela sam da plačem, moja kosa bila je moje samopouzdanje - rekla je Kika tada, a Baka Prase je već u prvim stihovima pomenuo da osoba o kojoj priča nema svoju kosu.

BAKA PRASE SNIMIO

Foto: Youtube/Printscreen

 

Zatim pominje da je devojka iz pesme "Tinder ku*va za momke", a jedan od njenih najpoznatijih klipova je onaj na kome se dopisuje sa momcima preko aplikacije za upoznavanje "Tinder"

BAKA PRASE SNIMIO

Foto: Youtube/Printscreen

 

Dalje, pomenuta devojka iz pesme "igra kanter", a Kika se proslavila upravo kao gejmerka.

"Sveću veću pali za mene" je stih koji se po mišljenju mnogih odnosi na Kikin video u kojoj joj majka pali kosu (poznati tretman za uklanjanje suvih krajeva).

BAKA PRASE SNIMIO

Foto: Youtube/Printscreen

 

"Nema sadržaja bez moga ku*ca" je stih koji se odnosi na to da je popularnost dobila preko konflikta sa njim...

Pesmu možete poslušati na video snimku ispod, a da li se vama čini da je Baka Prase posvetio pesmu baš njoj procenite sami. Ono što je sigurno je da optužbe na njegov račun samo pljušte.

 

 

KIKA I BAKA PRASE IMALI KONFLIKT Posle optužbi da je jutjuberka zbog njega izvršila samoubistvo: Objasniću sve večeras

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Nada

09.12.2021 20:00

Na svakom cosku blud i sram ! Ugasiti ga i nema vise !!!

Ma

09.12.2021 21:31

Nemojte molim vas.Svi su oni u istom košu i sličnim se "poslom" bave.Lakše nego stati i kucati na kasi.Da sigurno je zbog njegove pesme oduzela sebi život.Ma katastrofa šta se i o čemu piše.