DA LI ĆE OVO BITI NAJSKUPLJI SRPSKI SPOT? Otkrivamo ko daruje narukvice od brilijanata i krije se ispod maske!
Alo

Mlada buduća zvezda iz Švajcarske, poreklom sa naših prostora odlučan je u tome da pokori estradnu scenu Srbije. Treper pod umetničkim imenom Seen rešio je da napravi muzički i vizuelni bum na koji niko neće ostati ravnodušan.

Mlada, bogat, bahat i veoma talentovan Seen će uskoro publiku obradovati svojim novim singlom. Visokobudžetni spot će svakako biti ono o čemu će se mesecima pričati, a pesma će bez imalo preterivanja, srušiti jutjub trending listu.

Alo

 

Bal pod maskama, skupocena narukvica od brilijanata, besni automobili i kadrovi snimani iz vazduha u nekoliko gradova koji ostavljaju bez daha, samo su deo onoga što je Seen zajedno sa video producentom Vedadom Jašarevićem osmislio i ostvario kroz ekranizaciju novog singla.

Ono što je posebno zanimljivo jeste da Seen obožava drago kamenje, te da u svojoj kolekciji ima nekoliko ogrlica, narukvica, ali i satova, pa se tako i u ekranizaciji numere koriste pravi brilijanti, a ne replike. Uskoro će i publika imati priliku da vidi spot i čuje pesmu, a do tada vam donosimo nekoliko kadrova sa snimanja.

Alo

 

SREĆNE VESTI U DOMU PEVAČICE Emina javno izjavila ljubav, čestitke samo pristižu! (FOTO)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading