PROREKLA MI JE LJUBAV S MILUTINOM Ana Bekuta je ovako govorila o vezi s Mrkom, pa priznala da je bilo suđeno!
Foto: Alo/ilustracija

- Jedina žena sa estrade koju nisam znao bila je Ana. Upoznali smo se na koncertu Šabana Šaulića, ona je došla i uzela mikrofon da peva. Pitao sam ko je ova žena, oni mi rekoše da je Ana Bekuta. Ja je nisam prepoznao, video sam je na televiziji ranije, ali nisam znao da tako izgleda. Ona je došla, otpevala dve pesme, ja sam platio te dve pesme, nije bila mala lova. Stavio sam ruku oko njenog struka, a ona mi je rekla: "Sklonite ruku, vi ste oženjen muškarac", a ja joj na to kažem: "Vratite mi pare onda" - ispričao je Mrkonjić u jednoj emisiji.

PROREKLA MI JE LJUBAV S MILUTINOM Ana Bekuta je ovako govorila o vezi s Mrkom, pa priznala da je bilo suđeno!

Foto: Ataimages

 

 

- Zaista sam mu to rekla kad sam videla burmu na njegovoj desnoj ruci, koju je posle skinuo i objasnio mi kakav je njegov status - dodala je ona.

Oni su na kraju ispričali d abi voleli da njihova ljubav traje do kraja života i otkrili da im mnogi govore da je njihova ljubavna priča inspirativna i da im vraća veru u ljubav.

Ana je jednom prilikom izjavila da joj je njena strološkinja predvidela da će biti u vezi s Mrkonjićem:

- Imam astrologa Oliveru, koja mi jednom godišnje radi natalnu kartu. Ona mi je predvidela i ljubav sa Milutinom, iako joj ja tada nisam verovala - kazala je jendom prilikom Bekuta.

- Sa njom se konsultujem oko svih važnih poslova, kao i oko odabira datuma za neke bitne događaje. Olivera do sada nijednom nije pogrešila i otkad imam nju, ne brinem ni o čemu. Znam da će sve biti onako kako mi je videla u zvezdama. Veoma verujem u horoskop i ovih dana sam  nervozna zbog retrogradnog Merkura, koji me baš pogađa. 

BONUS VIDEO:

NEZAPAMĆENA TUGA Bekuta u poslednja dva meseca izgubila voljenog čoveka, kumu, prijatelja i najbolju prijateljicu!

 

Komentari (11)

Loading
Невенка

29.11.2021 18:18

Шта се ту пренемажете растурила човеку брак и то је неки успех јел и сад као њена деца несрећна а његових нигде нема

jaro

30.11.2021 15:17

Laka mu zemlja. Što se tiče, "suđeno" ha ha haaaaaaa, namirišala si lovu.

NN

01.12.2021 20:09

Ne znam otkud ovoliko zla i nepristojnosti u ljudima da imaju potrebu da u ovom momentu pušu ovakve stvari.Čovek je umro,sačekajte bar da bude sahranjen. Nek počiva u miru.

Sveto

05.12.2021 00:35

Pare pare pare mrkonjićeve je volela i želela ana .bio je legenda bog dušu da mu oprosti

Sneki

05.12.2021 19:46

Narode sto ste tako zli.Zavoleli se i bilo im je predivno.Nadjite i vi jednog Milutina ali ga ne cete naci. JEDAN JE MILUTIN I JEDNA JE ANA.ANA JE BILA JEDNA SRECNA ZENA PORED MILUTINA.

Ko Je Ovde Lud

07.12.2021 12:51

Pa jbt koliko je to bljutava priča...koga bre briga više za dve izlapele starkelje a pritom se jedna odjavila?! Ima toliko predivnih priča o ljubavi maldih iz vašeg komšiluka pa o tome pišite.

Uki

10.12.2021 14:54

Ma kako je pravo ime i prezime te Ane Bekute i odakle je dosla

Lili

10.12.2021 16:59

Pevaljka bila sa njim iz koristi koja ljubav

Slobo

17.12.2021 10:38

Ma koja ljubav, ovo daj boze dva rucka zajedno za stolom da su bili, i prenemaganja a zna se koja mu je zena bila...