SVE BITNE LIČNOSTI SU TU, ALI NEMA CECE! Otkriveno zbog čega se Ražnatovićeva nije pojavila na komemoraciji Marini Tucaković, ovo je glavni razlog!
Foto: Alo/ilustracija

Danas se u prostorijama Starog dvora Skupštine grada Beograda održava komemoracija tekstopiscu Marini Tucaković, koja je preminula 19. septembra ove godine, a među brojnim pripadnicima srpske estrade nema folk zvezde Cece Ražnatović.

Ceca Ražnatović prisustvovala je sahrani Marine Tucaković, koja je održana 29. septembra, ali je tada došla u neprijatnu situaciju, kada je Marinin sin Milan Laća Radulović rekao njoj, Milanu Kaliniću i Saši Matiću da ne prilaze grobnom mestu.

Ceca se tada oprostila od Marine, a iako ju je njen muž Futa pozvao na komemoraciju, pevačica danas nije došla jer nije želela da ponovo dođe u neprijatnu situaciju koja bi mogla da se dogodi sa Laćom.

Komemoraciji prisustvuju Ana Nikolić, Ana Bekuta, Jovana i Željko Joksimović, Ana Stanić, Žika i Jelena iz "Zane", Goga Sekulić, Dragana Mirković i mnogi drugi.

Podsetimo tekstopisac Marina Tucaković preminula je 19. septembra 2021. u 67. godini.

ESTRADA U SUZAMA Potresan govor Ane Bekute i Laće na komemoraciji Marini Tucaković rasplakao sve: Govorila je da se napravi žurka kada umre!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading