NAJLEPŠA PESMA MERIME NJEGOMIR JE OVAKO POSTALA HIT! Napisao ju je muškarac sa kojim je ostvarila višegodišnju saradnju!
Foto: Youtube/Printscreen

Pevačica Merima Njegomir preminula je u 69. godini života nakon kraće bolesti, a većinski autor njenih pesama bio je Milutin Popović Zahar, koji je za nju komponovao jednu od najlepših pesama „Ivanova korita“.

Snimila je više od 25 albuma i otpevala neke od bezvremenskih hitova kao što su „Ivanova korita“, „Ruzmarin“, „Zbog tebe“ i mnoge druge.

Pesma „Ivanova korita“ koju je Merima snimila 2001. godine na izuzetno tih i nenametljiv način postala je veliki hit, što je vrlo neobično. Iako je pevačica nastavila da snima pesme i albume, posle te 2001. godine, nijedna pesma nije uspela da nadmaši popularnost „Ivanovih korita“.

NAJLEPŠA PESMA MERIME NJEGOMIR JE OVAKO POSTALA HIT! Napisao ju je muškarac sa kojim je ostvarila višegodišnju saradnju!

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

- Sa Zaharom sarađujem od početka karijere, a prvi veliki uspeh ostvarila sam upravo sa njegovim pesama tokom osamdesetih godina na Ilidži - rekla je tada Merima Njegomir za Novosti.

- Već nekoliko godina čekam da mi komponuje nove pesme, i to je razlog zašto dugo nisam objavila album. Trenutno sam u studiju i moram da kažem da su pesme sjajne. Zahar je pun ideja, izuzetno kreativan, a ja ću se potruditi da dam svoj maksimum - rekla je Merima tada.

KUMO, TVOJ GLAS MI ODZVANJA U GLAVI! Ana Bekuta slomljena zbog smrti Merime Njegomir, oprostila se od nje dirljivim rečima!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading