POKAZAO SI MI DA NISU SVI MUŠKARCI ISTI! Nataša Bekvalac emotivnom objavom rasplakala sve, oglasila se i Kristina koja je takođe pustila suzu!
Foto: Printscreen/instagram

Nataša Bekvalac je posvetila svom sestriću emotivnu poruku, koja je mnogima izmamila i suze i smeh.

Naime, Nataša je veoma vezana za Kristinine naslednike Petru i Nou, a sestriću je na Instagramu uputila nežne reči koje nikog nisu ostavile ravnodušnim.

POKAZAO SI MI DA NISU SVI MUŠKARCI ISTI! Nataša Bekvalac emotivnom objavom rasplakala sve, oglasila se i Kristina koja je takođe pustila suzu!

Printscreen

 

- Biti njegova tetka je najbolja stvar na svetu. Bila sam pored tvoje mame i držala je za ruku dok si dolazio na svet, prva te u naručje uzela. Rodio si se i pokazao mi da nisu baš svi muškarci isti. Tvoja mama čim bude videla ovu fotku nazvaće me, kritikovaće boje, kadar, podvaljak, isečenu Lanu i smeće na podu, garderobu... Ja na slici vidim samo tvoj osmeh. Voli te tetka Naki - napisala je pevačica, a odmah se oglasila i Kristina.

- Plačem kretenko - napisala je Nataši sestra u komentaru ispod fotografije.

Podsetimo, Pevačica Nataša Bekvalac otišla je na odmor u Vrnjačku Banju sa mlađom ćerkom Katjom i sestrićem Noom, sinom svoje sestre Kristine Bekvalac.

TREBA IZAĆI IZ LOŠEG BRAKA, JA JESAM! Jovana Jeremić uživo u programu otkrila sve o razvodu i priznala bolnu istinu!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading