MARIJA ME JE NAJVIŠE NERVIRALA! Takmičar Zvezda Granda otvorio dušu i priznao kroz kakav haos je prolazio zbog poznate pevačice: Budila je u meni inat!
Foto: Youtube/Printscreen

Pevač Mahir Mulalić, ovogodišnji pobednik muzičkog takmičenja "Zvezda Granda" bio je gost jedne emisije gde je otkrio ko ga je najviše nervirao tokom takmičenja.

Naime, nakon što mu je voditeljka postavila ovo pitanje, mladi pevač je ostao vidno zatečen. Nakon malo ubeđivanja da prizna od strane koleginice Goce Tržan koja je takođe bila gošća, Mahir je otvorio dušu.

MARIJA ME JE NAJVIŠE NERVIRALA! Takmičar Zvezda Granda otvorio dušu i priznao kroz kakav haos je prolazio zbog poznate pevačice: Budila je u meni inat!

Promo

 

- Marija me je nekada znala nervirati - rekao je pevač, na šta se Goca našalila da će ga nakon te izjave, Marija besna pozvati.

Mahir je objasnio i razlog da slučajno neko ne protumači pogrešno.

- Znam da sam siguran u pevanje i ona dođe i kaže da joj se to ne sviđa. Znao sam doći sa deset pesama koje su dobre, međutim vratim se kući i tražim druge koje će se njoj dopasti. Ona je na taj način izazvala u meni inat - priznao je pevač.

Podsetimo, Mahiru Mulaliću je upravo pevačica Marija Šerifović bila mentor tokom takmičenja gde je odneo pobedu. Možemo zaključiti da je taj inat koji je izazivala u njemu doneo samo dobro.

RAŠINA SKANDALOZNA PRELJUBA JOJ JE SLOMILA SRCE Goca Tržan preživela užasan stres, a evo ko je ljubavnica sa kojom ju je muž prevario!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Milica

13.11.2021 10:44

Upravo njenim takvim ponašanjem je Marija i uspela da u njemu probudi bes i inat,što je na kraju dovelo do pobede. Svaka čast. Ne bi ona bila to što jeste,da i prema sebi nije takva. Izbor njenih pesama koje postaju hitovi upravo govore o tome.