PEVAČ ZANEMEO OD BOLA Keba se oglasio povodom smrti Marinka Rokvića: Zatečen sam i zbunjen, ne znam šta da kažem!
Printscreen

Poznati pevač narodne muzike Marinko Rokvić preminuo je danas u 68.godini nakon duge borbe sa bakterijom koja mu je napala organizam. Svi su duboko verovali da da će uspeti da se izbori i da će se vratiti svojoj publici i pesmi, ali nažalost danas je sve pogodila vest o njegovoj smrti, posebno njegove najbliže članove porodice, ali i dugogodišnje prijatelje i kolege sa javne scene, među kojima je i poznati pevač Dragan Kojić Keba, koji se sa bolom u oglasu oglasio, nakon saznanja da je Rokvić preminuo.

- Za Marinkovu smrt sam čuo pre 15 minuta i ne znam sta da kazem. Bili smo dobri, poštovali smo se kroz karijeru. Imao sam oduvek visoko mišljenje o njemu kao čoveku i pevaču. Poznavao sam njegovu porodicu, Nikoli sam poslao poruku i poručio im da izdrže ovo i da idu dalje hrabro kroz život. Marinko je bio još jednom kazem veliki čovek, poslovno smo se jako cenili, a neke druge stvari ne bih komentarisao. Verujte da nemam šta da kazem, nekako sam zatečen i zbunjen - izjavio je pevač Keba za gorepomenuti portal.

Inače, Marinko je ranije preležao korona virus, prošlog decembra je išao na operaciju ciste, i negde nakon nje dobio je bakterijsku infekciju koja nikako nije mogla da prođe, a ovu tešku bitku vodio je u svoja četiri zida, daleko od očiju javnosti.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading