MILIZAM Kolumnista Alo! otkriva još jedan skandal Nade Topčagić i Milana Stankovića
Instagram

Film „Toma“, o kome svi pričaju, u bioskopu sam gledao čak dva puta. Hteo sam da budem siguran u svoj ukus i činjenicu da mi se ne dopada. Uvek imam prevelika očekivanja, a ovaj put nisu ispunjena ni u promilima! Jedna stvar me je ipak oduševila, a to je činjenica da i mrtav Toma ima hit, i to ozbiljan. Malo je reći da je pesma „Ponoć“ fenomenalna. Ostaje mi samo da čestitam Suzani Branković, Aci Pejoviću, Željku Joksimoviću, Aleksandru Sofronijeviću i konstatujem da je Predrag Živković Tozovac do svoje smrti bio plodonosan umetnik. Numera „Ponoć“ je ušla u kafanu, čuje se iz kola, a ja sam je čuo i u autobusu broj 83 u izvođenju malenog Roma, a to znači samo jedno - da je posredi megahit. Tačka.

MILIZAM Kolumnista Alo! otkriva još jedan skandal Nade Topčagić i Milana Stankovića

Foto: Rajko Ristić/Alo!

 

Nada Topčagić je i prošle nedelje živela od činjenice da je prisustvovala rođendanu Zlatana Ibrahimovića. Mislim da su se i u Milanu pokajali što su je pozvali. Što je mnogo, mnogo je. Ne presvlači se, nosi crnu satensku tuniku sa puf rukavima i samo menja kačkete koji liče na abažure baroknih lampi. Obilazi televizijske emisije i u svakoj govori da neće da diže rejting za džabe, te naglašava da je vreme da mediji koji od nje žele intervju, video-prilog ili gostovanje treba da počnu da joj plaćaju. Nadica se ne smiruje! To konstatujem jer sam saznao da je nakon vesti da je od čelnika televizije Hajp za gostovanje tražila 2.000 evra i od TV Prva tražila 1.000 evra da bi se pojavila u njihovom programu. Cena pada, tako da zaključujem da će doći do nula evra jer Topčagićeva ipak najviše voli slikanje i medije, a to nema cenu. Jedina gora stvar od toga da vam gostovanje ne plate je da ga stvarno ne plate i stave na crnu listu onih koji ne mogu da gostuju sve i kada sami reše da se isprse ne bi li dospeli u medije! Nadica to zna, pa se ponaša po principu „pas koji laje ne ujeda“. Fenomenološki mi je jako čudno da se žena sa karijerom koja traje 42 godine i hitovima koje ima primila na ovu priču. Ne umanjujem važnost i sportsku veličinu Ibrahimovića u svetu, ali umesto da ovo bude jedna lepa i dostojanstvena priča u kojoj je svetski uspešan fudbaler iskazao čast pevačici čiju pesmu obožava, Nadica je sve pretvorila u cirkus kosmičkih razmera. Pomalo mi je i tužno kada je čujem kako baš ovaj događaj smatra krunom svoje karijere.

MILIZAM Kolumnista Alo! otkriva još jedan skandal Nade Topčagić i Milana Stankovića

Foto: Nenad Vujanović

 

Šou-biznis je nedelju začinio i neslavnom učinio Milan Stanković, koji umesto hita u poslednje vreme ima samo hit tvitove koji odavno nisu za komentarisanje. Milan je napao skoro upola mlađeg kolegu Vojaža da ga je iskopirao i snimio spot u Titovom apartmanu. Možeš misliti?

U pitanju je Titov apartman na trećem spratu u Hotelu „Jugoslavija“ u kome je čuveni luster ispod koga je, kako Stanković tvrdi, prvo on skakutao, pa mu sada smeta što je ispod njega zaigrao i mlađani Veruović. U vremenu globalnog sela i društvenih mreža kada svako svakoga podražava rečenica „Sve sam prva radila“ ima jedino smisla kad je izgovara Goran Stojičević Karamela dok je imitirao Zoricu Brunclik pre 20 godina. Stankoviću neko hitno mora da javi da je spot u ovom apartmanu prva, za pesmu „Ne valjam“, još 2010. godine snimila Nataša Bekvalac i da on mora da prestane da se ponaša kao da je apartman njegovo vlasništvo, jer nije Jovanka Broz.

Bio je ovo slavni presek još jedne neslavne estradne nedelje koja nije ni zaličila na pravi šou-biznis.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading