DRAŠKA PROZIVAJU ZBOG AFERE SA TANJOM SAVIĆ Stanivukovićeva devojka raskinula s njim zbog srpske pevačice?!
Foto: Alo/ilustracija

Poslednjih dana podigla se velika prašina kada je odjeknula vest da je pevačica Tanja Savić letos navodno bila u tajnoj vezi sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, a političar navodno trpi velike kritike zbog ove afere.

Gradonačelniku Banjaluke na društvenim mrežama pratioci ostavljaju komentare u kojima ga kritikuju zbog odnosa sa Tanjom Savić.

- Zaista si nas razočarao odabirom partnerke! Ali brzo te je izgustirala. Ovo je neviđeni blam za jednog političara da se spanđa sa onom. Šta, kao, nemaš sreće u ljubavi pa skidaš čini s Tanjom? Veliko razočaranje - jedna je od poruka.

Ima i onih koji smatraju da je mogao bolje da odabere:

- Koja crna tvoja politika, idi juri pevaljke. Od svih sa estrade da smuvas Tanju Savić. Ša je s glavom? - piše na njegovom Instagramu.

Podsećamo, voditeljka Jovana Jeremić šokirala je sve kada je pred kamerama "Paparaco lova" rekla da zna za vezu koju je Tanja Savić imala sa jednim bosanskim političarem.

- Evo ekskluzive. Čula sam da je jedan mladi političar bio s Tanjom u tajnoj ljubavnoj vezi. Nije iz Srbije, iz Bosne je, i nije Dodik. Ko je? - uz osmeh je otkrila Jovana.

Kada je Draškova devojka saznala za ovaj skandal, rešila je da ga otprati sa Instagrama.

DRAŠKA PROZIVAJU ZBOG AFERE SA TANJOM SAVIĆ Stanivukovićeva devojka raskinula s njim zbog srpske pevačice?!

Foto: Printscreen/instagram

 

Mnogi ovo tumače kao definitivan kraj između njih dvoje, a da li su se samo posvađali ili su zaista stavili tačku, ostaje nam da vidimo  u danima pred nama.

ACO PEJOVIĆ SPASIO ŽIVOT PONATOJ VODITELJKI Dugogodišnjoj prijateljici bio je velika podrška u teškim trenucima

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading