NAKON ANE NIKOLIĆ OGLASIO SE I DEJAN ELEKTRIČAR Ovo je njegova strana priče!
Foto: Printscreen/instagram

Nakon što je Ana Nikolić reagovala na spekulacije da je u vezi sa izvesnim Dejanom Nikolićem, prvi put za javnost se oglasio i on. Nikolić je za gorepomenuti portal odlučio da ispriča svoju stranu priče, ali je pojedine detalje promenio tokom poslednja 24 sata.

Naime, Dejan je juče, 12. oktobra rekao da čeka da se ona izjasni, te da je poznaje tek tridesetak dana.

Ja čekam u suštini da se Ana oglasi, jer je ona ipak medijska ličnost. Ono što ja mogu da se izjasnim jeste to da smo mi zaista, stvarno, prijatelji. Sve ostale priče su čista glupost - počeo je Dejan.

NAKON ANE NIKOLIĆ OGLASIO SE I DEJAN ELEKTRIČAR Ovo je njegova strana priče!

Printscreen

 

Na pitanje zašto je objavila fotografiju baš sa njim, ako ranije nije objavljivala fotografije tog tipa sa prijateljima, Nikolić je istakao da ne zna, jer je - "ne poznaje dugo".

Zašto ne bi okačila prijateljsku sliku? Ne znam, ne mogu to da znam, jer ja devojku poznajem tek nekih mesec dana - odgovorio je on.

Na navode njegove supruge Valentine, koja je nedavno rekla kako je on sa pevačicom već dva meseca, kao i da za to vreme nije video decu, rekao je:

To su gluposti. Neko kaže ovako, neko kaže onako... Nije to baš tako. Kao što vam je moja supruga potvrdila, ja sam poslednja dva meseca odsutan. Znači onda ne može niko, ni ona da zna gde sam i šta sam.

Na pitanje da li se čuje sa Anom sada nakon svega, Dejan nije hteo da komentariše.

Danas, u sredu 13. oktobra, nakon Aninog saopštenja da je sa Nikolićem samo u prijateljskim odnosima, Dejan je odlučio da "dopuni" svoju izjavu od juče.

- Ana i ja smo samo prijatelji. Nikada ništa nije bilo među nama. Da jeste, ne bih krio - započeo je Dejan i osvrnuo se na fotografiju, koja je izazvala buru u medijima.

Te večeri, kada je objavila našu zajedničku fotografiju bili smo sa društvom u izlasku. Nisam iz javnog života, nemam iskustva sa medijima i nisam imao predstavu da zbog jedne fotke preko noći mogu da se nađem na svim naslovnim stranama.

NAKON ANE NIKOLIĆ OGLASIO SE I DEJAN ELEKTRIČAR Ovo je njegova strana priče!

instagram/ananikolić

 

Istakao je i koliko mu je žao što je Ana "pogrešno predstavljena u medijima".

Krivo mi je što je Ana predstavljena kao rasturačica mog braka, iz više razloga. Na prvom mestu zato što nikada ništa nisam imao sa njom. Samim tim ona nema nikakve veze sa odnosom mene i moje supruge. A i da sam imao, Ana ne bi bila kriva za naše probleme.

Voleo bih da se ovaj medijski cirkus završi i da se više moje ime, ime moje supruge ne povlači po tekstovima jer mi nismo javne ličnosti, ja nisam Anin dečko, niti sam to ikada bio - zaključio je Nikolić.

Podsećamo Ana je takođe danas prvi put odlučila da progovori o odnosu sa Dejanom, koji je po zanimanju električar i nije iz javne sfere.

Nije mi jasno zašto je bilo ko pomislio da sam posle toliko godina na estradi, poludela pa da na Instagramu objavljujem sliku sa dečkom? Da je Dejan Nikolić zaista moj emotivni partner, nikada ne bih objavila fotografiju sa njim. Mi smo samo prijatelji! Krivo mi je što nemam prava da, kao svi drugi ljudi, delim fotografije sa ljudima sa kojima se družim bez posledica - rekla je, između ostalog, Nikolićeva.

ŽIVOTNA ISPOVEST ŽIKE JAKŠIĆA Dugovao je 100.000 maraka, razvodio se dva puta, a evo u kakvom sećanju mu je ostala veza sa Slavicom Ćukteraš!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading