NAMERNO MI JE NAPRAVIO DETE! Kebina ljubavnica oplela po pevaču: Bio je više kod mene nego kod žene!
Foto: Youtube/Printscreen

Ljiljana Jevremović koja sa pevačem Draganom Kojićem Kebom ima vanbračnu ćerku Inu, a sada se prisetila svog odnosa sa folkerom i ispričala nepoznate detalje iz života.

Ljiljana je rekla da njhova ćerka Ina ne želi nikakav kontakt sa svojim ocem jer je gledala kako njena majka pati godinama, ali i kako je on sam svoje dete odbacio.

 

 

- Ina nije želela da promeni prezime u Kojić i kada je mogla, zbog revolta. On je Inu godinama ignorisao, a kada nekoga ignorišete, vi ignorišete život, to je kao ubistvo - ispričala je ona.

Jevremovićeva se prisetila kakav je bio Keba, kao i da je pazio na njene troškove, te joj je zamerao i da ne vodi računa o potrošnji struje.

NAMERNO MI JE NAPRAVIO DETE! Kebina ljubavnica oplela po pevaču: Bio je više kod mene nego kod žene!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- On je mene terao u mom stanu da gasim sijalice i štedim struju, a ja sam sve sama plaćala. Više je živeo kod mene, nego kod kuće. Ne znam kako se pravdao ženi.

Ljiljana je zatim rešila da u programu uživo objasni, kako je rekla, na koji način je on nju "uhvatio".

- Situacija se dešava u mom stanu kada su mi plodni dani... Donosim kondome, on ih baca kroz terasu i namerno mi pravi dete. Ja tačno znam da sam zatrudnela tada. On je meni govorio da on meni želi da napravi dete još pre nego što smo se poljubili - otkrila je ona u "Novom Jutru".

UPUCALA BI MUŠKARCA Jovana Jeremić šokirala izjavom, poručila da se ne plaši!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Zlata

02.10.2021 14:07

Kako je nije sramota da govori o bludnim radnjama sa ozenjenim covekom pred milionima ljudi.I ona i Keba nisu cisti sa mozgom

Uporni

02.10.2021 16:38

@Zlata - Tačno, a ja bih pisao još, ali žurim kod lhubavi, plodni su joj dani, da napravimo curicu, svidelo bi se i mojoj ženi.

Beba

02.10.2021 14:55

Krajnji nemoral.Bludne zene jos bludniji muskarci. A o Jovani...Kao da je dosla sa coska.Sramno!!!

DEJAN

02.10.2021 15:07

PRVO SI LOSA ZENA DA BUDES SA OZENJENIM DRUGO S KEBOM BITI LEPSE TI JE DA SI NASLA MAJMUNA ALI NE CRNOG IZ SAPCA NEGO IZ AFRIKE..UZAS FUJ

Milutin

02.10.2021 15:19

Pa kad te puni kao papriku normalno je sa ostaneš trudna

Bg

02.10.2021 15:55

A ti sva naivna , koliko mozes nisko pasti da sa ciganinom pravis dete ?