MENI JE OVO GROZNO! Poznati glumac žestoko isprozivao Elenu Kitić, tražio hitno prekidanje programa!
Instagram

Glumcu Srđanu Žiki Todoroviću nikako se ne sviđa način pevanja Elene Kitić, ćerke pevača Mileta Kitića i pevačice Marte Savić.

Naime, ona je nedavno objavila pesmu "Laži", koju je snimila za potrebe drugog dela filma "Južni vetar", i visokobudžetni spot.

Kitićeva je poznata po svom specifičnom stilu, kom je ostala verna i u novom projektu, koji se očigledno Todoroviću ne sviđa.

MENI JE OVO GROZNO! Poznati glumac žestoko isprozivao Elenu Kitić, tražio hitno prekidanje programa!

Printscreen

 

Njemu se nije nikako dopalo ono što je video tokom svoje emisije, koju vodi na Red televiziji, pa je brže-bolje zahtevao da se njen spot prekine da ga ne bi dalje gledao, ali i slušao numeru.

Meni je ovo grozno, ja ovo ne mogu da slušam - bio je zaprepašćen Žika kako zvuči nova Elenina pesma.

Podsetimo, ćerka Mileta i Marte Savić bila je nedavno u centru medijske pažnje nakon što se pojavila vest da je u vezi s hrvatskim zadrugarom Franom Pujasom, s kojim je bila i na letovanju u Grčkoj. Ona o njemu do sada nije javno govorila, dok je Fran, nakon što je izjavio da su samo prijatelji, u "Zadruzi" ipak priznao da su zajedno, ali da ga se Kitićeva stidi.

TRETIRAO ME JE KAO ROBA, MALO JE FALILO DA SE UBIJEM! Skandalozna ispovest Šašićeve bivše supruge, javnost zanemela na ove reči!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading