NOVI STUDIO, NOVE RUBRIKE I EKSKLUZIVNE PRIČE O POZNATIMA: Nove sezone „Premijere“ i Premijera – Vikend specijala“ donose velika iznenađenja!
TV Pink

Premijerna kamera se ne gasi ni u novoj televizijskoj sezoni – deo aktuelne programske šeme biće osma sezona kratke forme vesti o poznatima „Premijera“, koja se emituje svakog radnog dana od 11 časova, a u nedelju 5. septembra počinje šesta sezona najgledanije emisije o poznatima „Premijera – Vikend specijal“. Voditeljska ekipa ostaje ista – kroz najvažnije događaje će vas u „Premijeri“ voditi Katarina Nikolić, dok je nedelja rezervisana za uigrani tandem, Tijanu Pricu i Bojanu Lazić, sa kojima ćete se podsetiti svih aktuelnosti koje su obeležile prethodnu nedelju, dok će se direktno sa terena uključivati Nemanja Vujičić.

- Radujem se novoj sezoni jer nakon turbulentnog leta donosimo priče sa mora, iz Beograda, ništa nam nije promaklo kada su u pitanju javne ličnosti i zato će septembar biti u znaku premotavanja leta. Tokom avgusta smo se odmorili, ali nam je bilo neobično što nismo u studiju, pa smo pomno pratili „best of“ izdanja. Uželeli smo se nedeljne kafe na Pinku i zato već ove nedelje vikend kafu nećete piti sami – rekla je Tijana.

Nova sezona „Premijere“ i „Premijere – Vikend specijal“ donosi novu scenografiju, novi vizuelni identitet, ali i nove rubrike. U „Premijeri“ vas očekuju segmenti „Ličnost dana“, „VIP online“ koji se bavi objavama poznatih na društvenim mrežama, „Sa beogradskih ulica“ donosi priče iz prestonice, dok ćete razgovore sa poznatima čuti u segmentu „Ispred premijernog objektiva“.

I „Premijera – Vikend specijal“ osvežena je novim rubrikama – kroz „Pričalo se o...“ Tijana i Bojana će vam predstaviti centralnu ličnost emisije, priču koja je ostavila najjači utisak obradiće u rubrici „Dogodilo se“, a restrospketiva nedelje očekuje vas u „Premotavanju“. Premijerna ekipa stiže na sve događaje u gradu, te vas očekuju rubrike „Sa lica mesta“, dešavanja iz noćnog života u rubrici „Beograd noću“, a šta je obeležilo subotu, saznaćete u „Danu za nama“. Važan deo „Premijera – Vikend specijala“ su uključenja Nemanje Vujičića, a u novoj sezoni se njegova rubrika zove „Njihovih 1800 sekundi sa Nemanjom“. U okviru rubrike „Nedeljno popodne sa...“ voditeljke će u studiju ugostiti ličnosti sa premijernim pričama, a za pevače je rezervisana rubrika „Muzički kutak“.

I ove sezone čućete sve detalje iz života vaših omiljenih zvezda i ekskluzivne ispovesti, zato ne propustite „Premijeru“ svakog radnog dana u 11 časova i „Premijera – Vikend specijal“ čije je premijerno emitovanje zakazano za nedelju 5. septembar od 13:30 časova na TV Pink.

BONUS VIDEO:

OVAKO IZGLEDA IMANJE NATAŠE BEKVALAC NA KOJEM SE UDALA KATARINA GRUJIĆ Izolovano je od ostatka sveta, i prava je oaza mira

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading