VODITELJ TUŽI JOVANU JEREMIĆ Ukrala mu naziv emisije, a bila gost kod njega!
Foto: PrntScrn

Jovana Jeremić je nova voditeljka Pink televizije, te je proteklog vikenda vodila jutarnji program "Novo jutro".

VODITELJ TUŽI JOVANU JEREMIĆ Ukrala mu naziv emisije, a bila gost kod njega!

Foto: PrntScrn

 

 

Ona je otkrila medijima da je donela dosta promena u programu, ali su se neke izmene ipak našle na meti osude:

- Jutarnji program smo podelili u pet celina. Neće više biti prelistavanje štampe već pres pretres. Jedna od rubrika će biti pravo u metu, zbog čega sam kupila pikado - otkrila je Jovana za Srbija Danas.com.

Sada je došlo do neprijatne situacije jer je voditelj "Granda", Siniša Medić najavio tužbu Jeremićevoj, jer je kako ona kaže "ukrala" naziv emisije "Press pretres", u kojoj je kako on kaže i sama gostovala:

VODITELJ TUŽI JOVANU JEREMIĆ Ukrala mu naziv emisije, a bila gost kod njega!

Foto: Youtube/Printscreen, Privatna arhiva

 

 

- Tužiću je, mora se razmišljati o autorskim delima i ja sam sa svojim timom dugo tražio adekvatan naziv da nekoga ne oštetimo. Jovana vrlo dobro zna da takav naziv emisije već postoji pošto je čak i ona bila gost. Sad sledi tužba pa ćemo videti da li će i dalje zvoniti sa zvoncem - rekao je voditelj.

Podsetimo, voditelj "Granda" Siniša Medić godinama je vodio emisiju gde su gostovale mnoge velike zvezde a i kolege njegove pa čak i Jovana Jeremić. Medić kada je video ovo odlučio se na konkretnu stvar.

BONUS VIDEO:

SRPSKOM GLUMCU I PEVAČICI KUMA UPROPASTILA VENČANJE Haos na društvenim mrežama, svi pričaju samo o potezu poznate influenserke!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Zoran

30.08.2021 14:37

Au najbolji student prema samohvalisanju a sada i voditelj a krade tudju.intelektualbu.svojiinu. ona kao.seljanka bi morala znati.da se kod na selu kaznjava i kradja kokosaka

JaPaja

30.08.2021 15:11

Medicu, kad bi nam pomogao mozda bi se i setili te tvoje emisije. Jedino sto ne mogu da se setim jel iz 1956 ili 1957 godine ali imam komsiju Djuru on pamti sve voditelje od Pele veserke pa naovamo.

Zoran

30.08.2021 15:15

Ne baljezgaj Mediću, koga ceš ti da tužiš bre. za tebe je Jovana izmislila vođenje emisije.

koko

30.08.2021 15:21

Još pendrek da donese, pištaljka nije potrebna, sama vrišti. pokraj sve skalamerije koje je, pazi, izmislila, auuu, glumtanja i izmišljanje tople vode...