Suzana Perić
Andreja Damnjanović

Poznata dizajnerka je odlučila da reviju najpre predstavi na Siciliji, odnosno u Taormini, 29. avgusta u i to u velelepnoj vili iz filma "Kum", porodičnom zdanju Korleonovih.

SUZANA PERIĆ PRAVI REVIJU U VILI IZ FILMA

instagram/Printscreen

 

 

Nakon Italije, dizajnerka planira da modele pokaže 17. septembra u Raškoj, a dan kasnije i na Kopaoniku.

- Radujem se reviji na Siciliji jer cenim Italijane zbog vanserijskog osećaja za modu. Često sam dobijala pohvale u svetu, a dva puta i nagradu za najboljeg internacionalnog dizajnera na platformi Mad Mood na Milano fešn viku. Zato osećam posebno uzbuđenje. Moda danas ima važnu ulogu jer nas ohrabruje i inspiriše uprkos promenjenim okolnostima življenja. Zato je važno ponuditi nešto novo, napraviti iskorak. Srećna sam što ću to učiniti na Siciliji jer sam oduvek bila zaljubljena u radost, strast, energiju i dekadenciju italijanskog juga - kaže Suzana i dodaje:

- Nakon toga, očekuju me dve velike revije koje ću održati u okviru programa Dani opštine Raška. Svaki susret s Kopaonikom izuzetno me raduje. Ovo leto mi je donelo i dalje mi donosi mnogo kreativnih izazova. Od mora do planine. Divno je predstavljati kolekcije u tako bajkovitim predelima - istakla je ona.

BONUS VIDEO:

BILA SAM VEOMA ZABRINUTA Dragana Mirković progovorila o koncertu s kog publika nije htela da ode!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading