NEOPISIVA TUGA! Preminula majke Nine Seničar, voditeljka se oprostila od nje i otkrila detalje borbe
Pintscreen

Srpska manekenka i voditeljka Nina Seničar prošle nedelje izgubila je majku. Sada se oglasila na Instagramu gde se emotivnim rečima oprostila od majke, i otkrila detalje njene borbe.

Manekenka i voditeljka koja je u proteklih nekoliko meseci bdela nad svojom majkom, dok su se mediji pitali šta je razlog njenog višemesečnog boravka u Srbiji, sada je otkrila da je doživela najteži životni udarac.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

 

- Prošle nedelje, posle velike sedmomesečne borbe preminula je moja mama. Moja Slavica lavica. Borila se kao sto je i živela, sa dostojanstvom i hrabrošću. Rak je jednu naizgled savršeno zdravu ženu od 61 godine odneo za svega nekoliko meseci. Rešila sam da ovo podelim sa vama samo iz jednog razloga. Uzmite vašu mamu/baku/tetku/komšinicu/drugaricu za ruku i odvedite je na pregled materice i grudi. Jedna u pet žena dobije tumor na materici jedna u tri tumor na grudima. Tumor može da raste godinama bez ikakvih simptoma a kada krenu simptomi može biti previše kasno - napisala je Nina i dodala:

- Ukoliko ovim "spasem" jednu ženu za mene će smrt osobe koju volim najviše na svetu možda imati malo više smisla. Počivaj u miru mamice, nedostajaćeš nam zauvek. Volim te! - zaključila je voditeljka.

KO BI REKAO DA JE TO ON?! Isplivala fotografija Harisa Džinovića stara 20 godina, ne biste ga prepoznali bez šešira

BONUS VIDEO:

Djordje Milosevic

Komentari (0)

Loading