RASPLAKALA SE NA POMEN LEPE BRENE! Drugarica nije mogla da sakrije suze prisećajući se detinjstva sa pevačicom, otkrila šta joj je otac najviše zamerio
Promo

Fahreta Jahić, poznatija kao Lepa Brena odrasla je u Brčkom, u Bosni i Hercegovini. Ona u Brčko više ne dolazi, ali je bila tu i njega drugarica sa kojom je igrala košarku. Uplakana Jasna Peleh otkrila je kakva je bila pevačica, ali i šta joj je pokojni otac najviše zamerio.

- Lepa Brena i ja smo iz ovih krajeva, mi smo Brčanke, a njeni roditelji su se doselili ovde iz jednog sela kod Srebrenika. Ona je ovde išla u školu i u gimnaziju. Nas dve smo igrale košarku kao mlađe. Kao devojka je bila ekstra, svi muškarci su bili zaljubljeni u nju. Boem među ženama, svi su voleli da se druže s njom, bila je sportski tip. Mislim da je meštani vole, nema mržnje, zašto je neko ne bi voleo? Znam da je poslednji put ovde bila kad joj je otac umro. Zapamtila sam je kao finu i veselu devojku. Još kao mlađa je volela da zapeva, slučajno je počela da pevuši kao školarac. Kad bih je srela, sigurna sam da bih joj prišla, mislim da bi me prepoznala - ispričala je Jelena, a onda se rasplakala.

RASPLAKALA SE NA POMEN LEPE BRENE! Drugarica nije mogla da sakrije suze prisećajući se detinjstva sa pevačicom, otkrila šta joj je otac najviše zamerio

Promo

 

- Zaplakala sam jer ste me podsetili na te dane, ja sam mnogo volela tu porodicu, i dalje volim njenog oca iako je mrtav. Abid je bio ponosan na svoju ćerku, zamerio joj je davno nešto, ali to je posle prošlo... Mislim da joj je zamerio što se rano udala i otišla - rekla je Pelehova.

DA SE NAJEŽITE! Slika iz doma Šijanovih krije jedan detalj koji je svima zapao za oko!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading