OGLASILI SE ALEN I TIFA NAKON SKANDALA NA UŠĆU! I jedan i drugi besne, strasti se ne smiruju!
E-stock

Nakon scene koju su imali na koncertu grupe "Bijelo Dugme", čiji su članovi, na Bir festu, gde je došlo do vrlo neprijatne situacije pred publikom, oglasili su se Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa.

Naime, Alen i Tifa su pred publikom pevali pesmu "Ružica si bila", kad je Tifa trebalo da otpeva svoj deo pesme, Alen je odjednom počeo da peva, pa je nastao haos. Tifa je pobesneo, pa je bacio bubicu na scenu i otišao sa bine.

Menadžer ga je jurio i nagovarao da se vrati na binu, međutim, Tifa nije hteo da čuje za to. Zaključao se u kontejner koji je na "Bir festu" bio rezervisan za njega i govorio sve vreme: "Šta će on meni da upada u pesmu!", a koncert se nastavio bez njega. Kasnije se ipak vratio, a na kraju nastupa navodno se jedva, sa ostatkom benda, poklonio publici.

Novinari gore pomenutog portala uspeli su da kontaktiraju Alena i Tifu.

OGLASILI SE ALEN I TIFA NAKON SKANDALA NA UŠĆU! I jedan i drugi besne, strasti se ne smiruju!

instagram/belgradebeerfest

 

Ni jednom, ni drugom, nije se dopalo pitanje čim su spomenuli onog drugog "saborca" iz benda.

Nemojte mi sa takvim nebulozama kvariti lep i sunčan dan! Neću to da komentarišem, kvarite mi lep dan i putovanje - rekao je prilično ljutito Alen.

Ne želim da demantujem, ali daleko je to od istine - rekao je kratko Tifa, ljubazno ističući da neće da daje izjave tim povodom, a zatim prekinuo vezu.

Podsećamo, ovo nije prvi put da je javno došlo do sukoba između Tife i Alena, oni su se fizički obračunali nakon koncerta na dočeku 2018. godine u Budvi.

Pevači "Bijelog dugmeta" tada su se potukli odmah po silasku sa bine. Tifu je tada iznerviralo to što je Alen tokom koncerta otpevao deo pesme koji sleduje njemu. Prvo je došlo do verbalnog prepucavanja, a onda i do fizičkog kontakta.

Godinu i po dana nakon pomenutog fizičkog sukoba, sredinom 2019. godine, razgovarali smo sa Alenom kog smo pitali u kakvim je odnosima sa Tifom i da li se čuju.

Ne... Niti se čujemo, nemamo potrebu da se čujemo. On radi svoj posao, ja svoj... - rekao nam je Alen tada.

BONUS VIDEO:

NJEGOVE REČI TOPE SRCE! Ivan Bosiljčić podelio fotografiju sa plaže gde uživa sa ćerkom, pa joj posvetio pesmu (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading