OTKRIVAMO I KOJE! Nakon brojnih skandala i turbulentne veridbe sa poznatom pevačicom, menadžer uz nove pevače nastavio dalje!
Printscreen

Početkom godine menadžer Marko Milošević stavio je tačku na više nego turbulentu vezu sa pevačicom Andreanom Čekić i nastavio dalje kako na emotivnom tako i poslovnom planu. 

Nisu ništa konkretno rekli na tu temu niti se izjašnjavali. Sve se desilo početkom godine, ali i su to krili zbog toga što su ih stalno pratili senzacionalistički naslovi i brojni skandali, pa su želeli da makar kraj veze protekne mirno. Marko je bio zadužen za Andreaninu karijeru u vreme kada je ona doživela najveći uspon, te je svoj posao bez obzira na sve nastavio da obavlja punim kapacitetom - otkriva naš izvor. 

U periodu emotivne veze sa pevačicom  koju su obeležile priče o nerešenom bračnom statusu, svađama i fizičkim obračunima, Marko je ipak sve vreme bio preokupiran njenim poslom. Kada su prekinuli svaki kontakt , okrenuo se novim poslovnim projektima, a prošlost ostavio iza sebe.

Ne bih komentarisao šta se zapravo dešavalo, ne osvrćem se unazad, gledam samo napred, mada znam da je ljudima to interesantno da čuju. Uspešno sarađujem sa brojnim imenima domaće scene a posebno sam ponosan na novu saradnju sa Peđom Vujićem koji je jedan od najboljih vokala na ovim prostorima i ozbiljan je u nameri da osvoji muzičko tržište - otkrio je Marko.

O privatnim detaljima i u kakvom je odnosu sa bivšom verenicom nije želeo detaljnije ali je jasno da njegova situacija nije kao u pesmi njegovog saradnika “U suzama, na mukama”. kada je o poslu reč ističe da je fokusiran kao nikada pre što će se i videti u narednom periodu kroz brojne projekte koje priprema.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading