A TO MORA DA JE MAGIJA, BEBO Ana Nikolić i Milan Kalinić salivanjem olova rešavaju probleme!
Foto: Shutterstock

Iako smo duboko zagazili u 21. vek, digitalno se opismenili, saznali sve tajne nastanka sveta i uprkos tome što savremena medicina ima odgovor na gotovo svaki psihofizički bol, pripadnici srpske estrade i kulturnog establišmenta još uvek bez problema pristaju na trendove lečenja iz srednjeg veka.

Nemalo puta u medijima čitali smo da pevačice i pevači obožavaju gatare, vračare i ekstrasensove kod kojih odlaze da zavire u budućnost i saznaju šta ih čeka iza šou-biznis ugla. Neki od njih su se i bavili ovakvim aktivnostima i tvrdili da imaju dar od boga koji ne naplaćuju, već svoje vizije i natprirodne sposobnosti u lečenju raznih boljki poklanjaju za džabe.

U moru javnih ličnosti, more je i problema koji ih more, a Alo! ekskluzivno saznaje da pevačica Ana Nikolić i glumac Milan Kalinić godinama idu kod istog energetičara koji im saliva strah i lije olovo.

Kako govori izvor blizak veoma cenjenom ekstrasensu, pevačica i glumac neke od svojih problema uspešno rešavaju odlazeći baš na ovakve tretmane koji, posebno u današnje vreme, spadaju u red veoma prevaziđenih i tradicionalno alternativnih metoda lečenja.

A TO MORA DA JE MAGIJA, BEBO Ana Nikolić i Milan Kalinić salivanjem olova rešavaju probleme!

instagram Ana Nikolić

 

- Zaprepastilo bi vas koliko javnih ličnosti dolazi kod ovog energetičara da rešava svoje psihofizičke probleme, ali mnogi dođu jednom ili dva puta pa ih više nema - počinje izvor priču za Alo! i dodaje:

- Sa druge strane, Ana Nikolić i Milan Kalinić najverniji su klijenti jer godinama dolaze na seanse koje im pomažu da prevaziđu teške životne periode i stres, koji njihov posao nosi sa sobom -objašnjava izvor. 

Glumac i pevačica su na ritual salivanja strave išli iz potpuno različitih razloga, objašnjava izvor.

A TO MORA DA JE MAGIJA, BEBO Ana Nikolić i Milan Kalinić salivanjem olova rešavaju probleme!

Printscreen

 

- Milan ima problem sa nesanicom, a po prirodi veruje alternativnoj medicini, tako da je dolazak kod ovog energetičara za njega sasvim normalna stvar, posebno što mu pomaže da svoj san vrati u normalu - priča izvor.

Svi znamo da je iza Ane Nikolić bio težak period razvoda, a napuštanje estrade na neko vreme stvorilo je u njoj strah od ljudi i javnosti.

- Ana je pokušala na sve načine da se reši nagomilanog stresa zbog razvoda, česte glavobolje stvarale su joj velike muke, a odsustvo iz javnog života razvilo je u njoj i blaže oblike agorafobije - kaže izvor i dodaje:

- Uprkos tome što je posetila sve lekare koji su joj dijagnostikovali različite poremećaje, svoje probleme Ana je uspela da reši tek kada je salila strah i kada joj je bačeno olovo. Otad redovno dolazi i na druge energetske tretmane - završava izvor svoju priču za Alo!.

Tretman salivanja strave

Osnovni element pri salivanju strave je komad olova, na koji se pre početka obreda prouče Kuranska sura i dove. Onaj kome se strava saliva sedne pored peći, a glava mu se pokrije crvenom čojom. Olovo se baca u hladnu vodu i to nad glavom, rukama i nogama. Ritual se ponavlja tri puta, a posle svakog od tri salivanja, olovo se pogleda jer kada u tečnom stanju padne u hladnu vodu dobije poseban oblik. Tad se gledaju figure i tumači se koji je razlog straha.

A TO MORA DA JE MAGIJA, BEBO Ana Nikolić i Milan Kalinić salivanjem olova rešavaju probleme!

Foto: Shutterstock

 

Prvo salivanje, na glavu, otkrije razlog straha. Olovo poprimi oblik čoveka, žene ili neke životinje. Isto to olovo se ponovo rastopi i onda saliva na grudi. Tu se otkrije koliko je jak negativni uticaj. Oblik je sada drugačiji. U sredini se izdvoji komadić koji predstavlja srce, a oko njega su iglice. Strah se na kraju otklanja salivanjem na noge.

Nakon toga olovo se prikupi i zamota u papir, a onaj kome je salivana strava mora izaći na vrata i pogledati u nebo. Olovo se baci u reku.

Sve najnovije vesti sa estrade i iz života poznatih čitajte OVDE.

   

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading