KRISTIJAN DANAS IDE NA ANALIZE, MILICA POTVRDILA DA JOJ JE OBEĆAO BUBREG: Sve je dogovoreno!
Alo/printscreen
KRISTIJAN DANAS IDE NA ANALIZE, MILICA POTVRDILA DA JOJ JE OBEĆAO BUBREG: Sve je dogovoreno!

Alo

 

 

Međutim, juče u toku dana Milica je izjavila da je pokušala da stupi u kontakt s Kristijanom, ali da joj se on nije javljao. Ipak, Golubović se kasnije odazvao i obavio razgovor s Milicom:

- Spekuliše se kako ovo radim radi reklame, ovo oko bubrega za ovu malu Milicu. Ako treba još danas da me uspavaju i da mi izvade bubreg, spreman sam! To će odlučiti tim lekara i uopšte ne radim to ni za novac, ni za neke poene, nego da spasimo život devojci - istakao je Kristijan.

- Ako se podudaramo i ako ja mogu da preživim sa jednim bubregom, onda ćemo zajedno živeti sa po jednim. Tako to rade pravi ljudi, to svako od vas treba da radi. Ako je zdrav i ako može. Ovi koji spekulišu da to radim radi poena i marketinga, to rade degenerici! Nadam se da ću uspeti Milici da spasim život, da joj dam zdravlje i da uživa - poručio je Kristijan.

Nešto kasnije, otkrio je da je stupio u kontakt sa ovom devojkom.

- Čuo sam se sa Milicom, sve je dogovoreno u vezi mog doniranja bubrega - njoj - poručio je Golubović.

KRISTIJAN DANAS IDE NA ANALIZE, MILICA POTVRDILA DA JOJ JE OBEĆAO BUBREG: Sve je dogovoreno!

Printscreen

 

 

Ove informacije potvrdila je i Milica.

- Tačno je, javio se sinoć. Pitao je koje sve analize treba da se urade i rekao da će da ih uradi, a da li će zaista, to ostaje da vidimo - kaže Milica za Telegraf.rs.

- Javilo mi se više ljudi, svima sam prosledila koje analize treba da se urade i sada sam u procesu čekanja da ih oni urade i pošalju mi ih, kako bih mogla da ih prosledim klinici u Istanbulu, gde će da provere da li smo kompatibilni. Dok ne vidim da mi je neko poslao analize, ne mogu da kažem da imam ni potencijalnog donora. Ali nadam se da će da ih urade i da neće ostati na obećanju - dodaje ova devojka.

Voditelj Ognjen Amidžić oštro je osudio "Grand" zbog činjenice da su takmičenje dopustili Sadiku Hasanoviću, a koju pevačicu je prozvao saznajte OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading