OVO JE PRAVA ISTINA! Oglasio se Kristijan nakon što je Milica rekla da joj ne odgovara na poruke: Napada me, a hoću bubreg da joj dam!
Alo/printscreen

Kristijan Golubović saopštio je na svom Instagram profilu da je spreman da donira bubreg Milici Ademović kojoj je zbo bolesti ugrižen život. Ona se potom oglasila za jedne medije tvrdeći kako joj Kristijan ne odgovara na poruke.

Ekipa Alo! kontaktirala je Golubovića koji poručuje da njemu poeni medija ne trebaju kao i da njegova ponuda idalje važi.

- Zadnja četiri sata sređujem baštu jer trebaju novinari da mi dođu, a vetar je naneo dosta granja. Nisam video poruku, mislim da je ružno da me napada odmah, a hoću bubreg da joj dam. Ja nju ne poznajem, a spreman sam da dovedem život u pitanje. Poeni kod naroda i medija mi ne trebaju, još pre 17 godina sam drugu hteo da doniram bubreg kada mu je to bilo potrebno, ali nismo bili kompatibilni - rekao je za Alo! Kristijan i dodao:

OVO JE PRAVA ISTINA! Oglasio se Kristijan nakon što je Milica rekla da joj ne odgovara na poruke: Napada me, a hoću bubreg da joj dam!

Printscreen

 

- Kada sam video njen apel i tužne oči osetio sam potrebu da joj pomognem ali nigde nisam video da je ostavila kontakt telefon. Kontaktiraću je i odmah ćemo otići u kliniku kako bismo sve završili - poručio je Golubović.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading