DOBRO MU IDE I BEZ FUDBALA Kežman na Kopu rentira apartmane za 300 evra!
Foto: Estock

Čuveni napadač Partizana, bivši reprezentativac Jugoslavije i zajednice Srbije i Crne Gore, fudbaler londonskog Čelsija Mateja Kežman (42) već dugi niz godina nije aktivni učesnik javnog života Srbije. Karijeru igrača zamenio je poslom trenera i fudbalskog menadžera, ali ga nema u medijima kao na početku sportske karijere. Dok bi mnogi možda postavili pitanje „gde je i šta danas radi“, Alo! ekskluzivno saznaje gde fudbaler živi i čime se još bavi pored sporta koji mu je prva ljubav.

DOBRO MU IDE I BEZ FUDBALA Kežman na Kopu rentira apartmane za 300 evra!

Foto: Estock

 

Jedan od najpoznatijih Zemunaca preselio se na Kopaonik, gde je kupio kuću, a pored nje je sagradio apartmane koje iznajmljuje.

- Mateji je dosadila gradska gužva i vreva, a i cela situacija sa koronom inspirisala ga je da promeni način života i mesto stanovanja. Kupio je kuću na najpoznatijoj srpskoj planini i pored sagradio apartmane za rentiranje - priča za Alo ! izvor blizak Kežmanu i dodaje:

- Apartmani su vrhunski sređeni i prilagođeni planinskom odmoru tokom letnjih i zimskih meseci. Luksuzno su opremljeni, pa nimalo ne čudi  cena koja za noć iznosi 300 evra - kaže izvor za Alo!.

Kako dalje saznajemo, plac, kuća i apartmani Mateje Kežmana nalaze se odmah preko puta apartmana Emira Kusturice na glavnom šetalištu ove planinske lepotice. Fudbaler na plućima Srbije živi sa svojom trećom suprugom Tarom i sinom, a kako stvari stoje, nemaju nameru da se vraćaju u prestonicu.

Tri braka i petoro dece

Jedna od stvari koja je obeležila život i karijeru Mateje Kežmana svakako je njegov ljubavni život. Fudbaler se ženio tri puta i ima petoro dece. Sa prvom suprugom Emilijom, od koje se rastao 2011. godine, ima sinove Lazara i Jakova, i ćerku Aleksandru. Sa nevenčanom suprugom Marijom Perković ima sina Filimona. Ova veza je trajala kratko, a 2014. godine je i zvanično prekinuta. Nedugo zatim, Mateja je upoznao Taru Šumonju, kojom se oženio 2018. godine na Adi Bojani, a 2019. dobili su sina Luku.

Prvi fudbalski seks simbol

DOBRO MU IDE I BEZ FUDBALA Kežman na Kopu rentira apartmane za 300 evra!

Printscreen

 

 

Mateja Kežman rođen je 1979. godine u Zemunu, u čijem klubu je i počeo svoju fudbalsku karijeru. Kao napadač Partizana, pored dobre igre privlačio je pažnju javnosti i medija zbog svog izgleda i specifičnog načina života. Jedan je od prvih fudbalera koji su tokom devedesetih proglašavani za sportske seks simbole. Snimao je spotove sa pevačicama pop muzike i bio zaštitno lice nekoliko brendova. Ljubitelj je tetovaža, pa je i to često umelo da bude zanimljivo za medije ili naslov u novinama.

Emilija živi od razvoda!

Emilija i Mateja Kežman bili su jedan od najvoljenijih i najpraćenijih ljubavnih parova javne scene sve dok se 2011. godine nisu rastali. Tri godine kasnije usledio je i zvanični razvod, koji važi za jedan od najskupljih na našim prostorima kada su javne ličnosti u pitanju. Posle ljubavne i bračne agonije, o čemu su mediji pisali jer je fudbaler navodno godinama varao sada svoju bivšu ženu, Emiliji su pripale dve nekretnine na moru u Crnoj Gori i plac veličine 28 ari u beogradskom naselju Dedinje.

Kako Alo! saznaje, prva žena bivšeg igrača Partizana pokrenula je sopstveni biznis sa apartmanima u Herceg Novom, koje trenutno izdaje, a navodno ih je stavila i na prodaju.

- Emilija je u poslednjih nekoliko meseci često u Crnoj Gori zbog renoviranja apartmana. Opremila ih je najboljom belom tehnikom i nameštajem. Zahvaljujući prijateljima koji su joj pomogli, proširila je svoj biznis sa izdavanjem. Ona je te iste apartmane stavila i na prodaju jer mogu poslužiti i kao poslovni prostor - kaže izvor za Alo!.

DOBRO MU IDE I BEZ FUDBALA Kežman na Kopu rentira apartmane za 300 evra!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Prema podeli bračne imovine, Emiliji je pripao i plac na Dedinju, koji ona sada planira da proda. Kako je veličine 28 ari, a nalazi se u aristokratskom i luksuznom naselju, početna cena je 2,5 miliona evra.

- Plac je prevelik da bi ona za sebe i decu napravila kuću, a i navikli su na život u stanu. Ona je tokom braka zajedno sa Matejom imala plan da se tu izgradi veliki objekat, ali sve je stalo jer su u tom periodu počeli problemi u braku - završava izvor.

Matija Kežman se nedavno pojavio u jednoj emisiji i totalnom transformacijom izgleda, iznenadio sve, kako proslavljeni fudbaler sada izgleda, pogledajte OVDE.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading