POSLEDNICE PANDEMIJE NISU TAKO LAGANE Katarina Živković iskreno o problemima sa kojima se sreće, a sada je progovorila i o psihičkom stanju!
Alo.rs

Pevačica Katarina Živković nikada nije krila svoje zdravstvene probleme, a sada je otkrila da je nedostatak posla zbog pandemije korona virusa uticao na njeno psihičko stanje.

"Naučila sam da budem u skladu sama sa sobom i kad ne radim ništa, da shvatim da vredim. Mislim da smo svi imali taj problem dok nismo radili, mi koji smo navikli da radimo konstantno", rekla je pevačica i dodala da joj je trebalo vremena da se navikne na to da se život polako vraća u normalu.

Katarina kaže da je imala samo jedan nastup nakon korone, ali da joj i dalje nije svejedno kada je u društvu velikog broja ljudi.

"Imala sam manji napad anksioznosti i sada kada izađem u privatnoj režiji i kada ima previše ljudi oko mene, ne osećam se baš ugodno. Ipak, nisam jedina", objasnila je pevačica.

Povratak normalnom načinu života uticao je i na manje promene, kao što je frizura kojom se nedavno pohvalila, a što se tiče odmora, Kaća ipak kaže da će sada biti srećnija ako radi.

ŠOK PRIZNANJE ANE SEVIĆ Nakon tajne udaje pevačica priznala da nikada nije bila verena za Danijela, detalji će vas ostaviti bez daha

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading